ТАНГО СИКС, ПОРТАЛ О ЦИВИЛНОЈ И ВОЈНОЈ АВИЈАЦИЈИ: Бизнис настао из страсти

Петар Војиновић је одувек волео авијацију – и војну и цивилну. Након похађања курса за медије заволео је и новинарство. Своје страсти према ваздухопловству и новинарству преточио је у бизнис – Танго Сикс портал и консултантску агенцију Танго Сикс Медиа

Петар Војиновић

Петар Војиновић

Танго Сикс, ваздухопловни портал о цивилној и војној авијацији, у „спором“ дану има 5.500 посетилаца и, према речима власника Петра Војиновића, читају га сви релевантни људи из те индустрије.

А све је почело пре седам година из љубави према ваздухопловству и касније према новинарству. Наиме, овај тридесеттрогодишњи заљубљеник у авијацију, почео је да 2008. пише блог, постао један од утицајнијих блогера, а након посете једном од највећих светских аеромитинга у Дубаију и првог спонзорства које је добио као блогер, одлучио је да хоби постане његов бизнис.

Основао је Танго Сикс портал чији садржај данас креира седам сарадника и агенцију Танго Сикс Медиа (Tango Six Media), која се бави мултимедијалном продукцијом и консалтингом у области авијације.

Страст у основи свега

– У основи свега што радим је страст. Авијацијом сам „заражен“ између осталог због тога што је мој отац био капетан у ЈАТ-у. Зато је ваздухопловство страст која траје читавог живота и требало је да ме одведе ка каријери пилота. Одмах после средње школе сам почео да летим, прво на једрилицама.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • Одржан четврти конгрес контролера
  • Државне фирме губе на популарности
  • ЕНРИКО ВЕРДОША, ЧЛАН ИЗВРШНОГ ОДБОРА УНИКРЕДИТ БАНКЕ, ЗАДУЖЕН ЗА СЕКТОР КОРПОРАТИВНОГ И ИНВЕСТИЦИОНОГ БАНКАРСТВА: Подршка малим предузећима за набавку опреме
  • БАНКА ИНТЕЗА ПОКРЕНУЛА ЧЕТВРТИ ГОДИШЊИ КОНКУРС ИНТЕЗА ФАРМЕР: Избор најуспешнијих пољопривредних произвођача
  • Српски електрични бицикл – атракција фестивала у Бечу
  • ПРОКРЕДИТ БАНКА НАСТАВЉА МОДЕРНИЗАЦИЈУ ПОСЛОВАЊА И КРЕИРА МОДЕЛЕ ЗА УМРЕЖАВАЊЕ КЛИЈЕНАТА: Нова подршка малом бизнису
  • Следећи број Економетра излази 5. јула 2016.
Podelite ovaj tekst: