МЛАДИ ПРЕДУЗЕТНИЦИ У БЕОГРАДСКОЈ МОДНОЈ ИНДУСТРИЈИ: Створили су нови бренд – „Ginna”

Ангелина Дончић и њен брат Јован, власници приватне конфекције, више од десет година креирају, шију и у својим реномираним београдским продавницама нуде све врсте женске гардеробе. Запошљавају десет радника

Ангелина Дончић

Ангелина Дончић

За свакога од нас велико је задовољство и срећа да радимо посао који волимо. То уживање и посвећеност раду осећа млада Ангелина Дончић, пуна енергије и оптимизма, спремна да користи све иновације које се данас нуде у технолошком смислу како би се њена фирма „Ginna” (Ђина), чији је сувласник и њен брат Јован, успешно развијала.

У разговору за Економетар ово двоје младих предузетника истиче да је данас изузетно тешко, али и изазовно, бити истовремено произвођач и продавац модне конфекције.

Ангелина – Ђина, како је данас сви зову, а то је име дала и фирми, и њен брат Јован су се још пре десетак година упустили у ову предузетничку делатност са великим амбицијама и љубављу, стављајући у први план успех као главни циљ од кога неће одустати.

– Ја сам као десетогодишња девојчица била опчињена цртањем модела, а данас сам заљубљена и потпуно посвећена креирању најразличитијих колекција за жене свих узраста. Завршила сам средњу дизајнерску школу, односно дизајн текстила за моделарство. Очекивала сам, разумљиво, тешкоће у самом почетку јер смо имали средстава да купимо само три шиваће машине. У томе нам је помогла и мајка Милена, моделарка, тако да смо Јован и ја свесно и одговорно ушли у један тежак и изазован посао – прича Ангелина Дончић.

Она наглашава да је таленат и љубав за костимографију наследила и од своје баке Љубинке, која је шила и хеклала дивне одевне предмете од материјала који се тада набављао из Италије.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • Одржан четврти конгрес контролера
  • Државне фирме губе на популарности
  • ЕНРИКО ВЕРДОША, ЧЛАН ИЗВРШНОГ ОДБОРА УНИКРЕДИТ БАНКЕ, ЗАДУЖЕН ЗА СЕКТОР КОРПОРАТИВНОГ И ИНВЕСТИЦИОНОГ БАНКАРСТВА: Подршка малим предузећима за набавку опреме
  • БАНКА ИНТЕЗА ПОКРЕНУЛА ЧЕТВРТИ ГОДИШЊИ КОНКУРС ИНТЕЗА ФАРМЕР: Избор најуспешнијих пољопривредних произвођача
  • Српски електрични бицикл – атракција фестивала у Бечу
  • ПРОКРЕДИТ БАНКА НАСТАВЉА МОДЕРНИЗАЦИЈУ ПОСЛОВАЊА И КРЕИРА МОДЕЛЕ ЗА УМРЕЖАВАЊЕ КЛИЈЕНАТА: Нова подршка малом бизнису
  • Следећи број Економетра излази 5. јула 2016.
Podelite ovaj tekst: