VLADIMIR POPOVIĆ, SAP WEST BALKANS: Mi ne znamo za krizu, imamo dvocifreni rast

Kada uvedete SAP, vi ne samo da uvodite poslovni softver, već reorganizujete poslovanje i to na osnovu ogromnog iskustva prikupljanog iz kompanija širom sveta. Time ste dobili ono što je izdvojeno iz najbolje prakse

Vladimir Popović

Ove godine, 5. oktobra, održaće se u Beogradu tradicionalna manifestacija SAP World Tour, koju kompanija SAP organizuje u svetu, u zemljama u kojima je prisutna. Korisnici SAP informacionih rešenja i posetioci imaće priliku da čuju veoma zanimljiva i korisna predavanja. Kako je najavljeno, skup će otvoriti prof. Dragan Đuričin koji će govoriti o ekonomskoj situaciji u Srbiji i očekivanjima, a zatim će biti predstavljeni najnoviji proizvodi SAP-a, poslovna rešenja i trendovi do 2015. godine. Takođe, korisnici SAP-a iz kompanija NIS i Peštan pokazaće, na svojim primerima, kako im je SAP pomogao da rade bolje: da smanje troškove, povećaju efikasnost, poboljšaju operativne performanse. Jednom rečju, da bolje urede i unaprede celokupno poslovanje.

Tim povodom, Vladimir Popović, generalni direktor SAP West Balkans, u razgovoru za Magazin Biznis kaže da je SAP World Tour centralni događaj ove kompanije koji je vremenom postao deo poslovne kulture u Srbiji.

– To je najznačajniji poslovni godišnji događaj za naše korisnike i zajednicu u kojoj poslujemo. Posvećen je sistematizaciji znanja i iskustva, uz najave trendova i korisnih ekspertskih saveta i rešenja za buduće poslovanje kompanija i njihov stabilan i održiv razvoj. Učesnici događaja su najveći ekonomski stručnjaci, predstavnici menadžmenta korisnika – najuspešnijih kompanija na svakom od tržišta koje pokrivamo, SAP eksperti i naravno predstavnici medija.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: