AKBAR AL BAKER, QATAR AIRWAYS: Niži troškovi, veći profit

Katar ervejz doživljava ekspanziju zato što troškove drži nisko, zato što zaposleni efikasno rade i što nema sindikata. Pravila su vrlo jednostavna: u recesiji, kad se smanjuju prihodi, morate da kontrolišete troškove

Akbar Al Baker

 

Avio-kompanija Katar ervejz (Qatar Airways) uvela je od 20. novembra letove iz Srbije za Dohu. To je najnovija destinacija ove kompanije u jugoistočnoj Evropi i jedanaesta nova ove godine, od ukupno 121 destinacije koje ima u Evropi i u svetu.

 

Na prvom letu za Beograd, generalnom direktoru avio-kompanije Katar ervejz Akbaru Al Bakeru, pridružili su se i Mihailo Brkić, ambasador Republike Srbije u Kuvajtu, koji je nadležan i za Katar, kao i predstavnici internacionalnih medija.

„Glavni grad Srbije Beograd je širom Evrope poznat po dobrom noćnom provodu i jedinstvenim kulturnim destinacijama. Uz visok standard komfora i ljubaznost, ponosni smo što možemo da omogućimo svojim putnicima, bilo da putuju poslovno ili privatno, besprekornu vezu sa jednim od važnih gradova u Evropi“, rekao je Al Baker.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: