GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u 2013.

Ovan

Čak i najintrovertniji pripadnici ovog znaka pronaći će razloge da se otvore. Razdoblje pred vama biće bogato komunikacijom. Shvatićete da vam je veoma važno poslovno okruženje u kojem se nalazite. Sa lakoćom ćete savladavati nove veštine. Ovo je odlična godina da započnete one poslove koje ste hteli, ali do sada niste mogli da ih realizujete.

Bik

U prošloj godini imali ste priliku da se uverite u svoje sposobnosti i da ne treba samo da se prepuštate sudbini da vas vodi. U 2013. godini je najvažnije da stečeno samopouzdanje pokušate da materijalizujete. Imaćete dobre mogućnosti da realizujete projekte koje ste prošlih godina odlagali. Morate se posvetiti praktičnom radu i dati sve od sebe da poboljšate svoj finansijski status.

Blizanci

Spremni ste da pokrenete svoje optimistične planove. Godina pred vama donosi vam mnogo samopouzdanja. Ovo je vreme u kojem ćete verovati da imate sposobnosti da ostvarite svoje ciljeve. Najvažnije je da će tako i biti. Mnoge poslove ćete završiti, a i promene će sigurno ići u vašu korist. Imaćete naklonost zvezda da izgradite temelje za ono što ćete raditi u narednih nekoliko godina.

Rak

Bez obzira na to u kakvim ćete se poteškoćama nalaziti u 2013. godini, imaćete dovoljno jako samopouzdanje koje će vam pomoći da nađete rešenje. Godina će biti ispunjena mnogim komplikovanim poslovnim trenucima. Zato jačajte veru u sebe jer će vam hrabrost i istrajnost u radu biti veoma važni za uspešno poslovanje. Pred vama je poslovni period pun odgovornih poteza i zato morate voditi računa o svakoj odluci.

Lav

Najveći napredak ćete ostvariti ako se usredsredite na ostvarenje svojih ciljeva i karijernih zadataka koji su vam bitni. Imaćete dobro poslovno okruženje koje će vam i tokom 2013. godine omogućiti da stabilno poslujete. Potrebno je samo da se potrudite da na najbolji način obavite svoj deo posla. Najbolje je da pouke izvučete iz grešaka koje ste pravili u dosadašnjem radu.

Devica

Ovo je značajna karijerna godina za vas. Imate priliku da napravite veliki iskorak i da postignete veliki uspeh. Neke device će napredovati u smeru koji su već odabrale, a neke će se odlučiti za potpuno nove stvari. Ovo je godina u kojoj će device koje traže posao, uspeti da ga pronađu. Imate priliku da se dokažete i da oduševite svoje šefove.

Vaga

Jupiter ulazi u znak blizanaca što ima posebno pozitivan uticaj na pripadnike vašeg znaka. Otvoriće vam se nove mogućnosti za napredovanje u poslu i usavršavanje. Narednih godinu dana je vreme u kojem će se javiti pustolovni duh i želja za istraživanjem, što znači da imate šanse da još više radite. Predstoje vam novi uspesi ali će to tražiti i nove napore.

Škorpija

Vaše finansije će oživeti. Imaćete odličnu vezu sa bankama, poreznicima i osiguravajućim kućama. Naredna godina dana donosi koristi, dobre uslove i kamate za vaše poslovanje. U prethodnim razdobljima imali ste priliku da upoznate finansijski segment poslovanja i zato je bitno da ne odustajete od svojih usmerenja u tom pravcu.

Strelac

Započinjete jedan od boljih ciklusa u poslovnom partnerstvu. Imaćete priliku da se povežete sa izuzetnim pojedincima koji će vam pomoći da krenete prema novim poslovnim poduhvatima. Čak i kada vam se snovi učine dalekima, radićete na njihovom ostvarenju jer ćete imati tuđu podršku da ostvarite ono što ste planirali.

Jarac

Posao i zaposlenje se popravljaju značajno, jer će vam poslovno okruženje postati mnogo prijatnije. Osobe za koje ste poželeli da nestanu iz vašeg okruženja će otići, a vi ćete pronaći nove saradnike sa kojima ćete se odlično slagati i privatno i poslovno. U radnom okruženju ćete imati veliku podršku ukoliko već imate posao. Oni koji su želeli da pronađu novi posao imaju priliku u 2013.

Vodolija

Ponovo ćete se oduševljavati malim stvarima, pa će se najbolje stvari u narednih godinu dana događati kada ste opušteni i uživate. Obavezno počnite da igrate lutriju, mogući su veći dobici. Posao vam donosi mnogo uživanja. Radne obaveze vas neće iscrpljivati, nego naprotiv samo će stvarati kreativnu energiju u vama. Najzad ćete početi da se osećate ispunjeno i zadovoljno svojim životom.

Ribe

Ovo je godina novih prilika za vas, u vašem poslu. Imaćete mnogo ideja za unapređenje poslovanja i za nove projekte. Problema u realizaciji gotovo da neće biti, zahvaljujući jasnim ciljevima koje ćete postavljati, pa će izgledati kao da problemi odlaze od vas. Najvažnije je da se u poslu nećete iscrpljivati i da ćete raditi ono što vas usrećuje. Zvezde su vam naklonjene, pa većih problema na poslovnom planu neće biti.

 

Podelite ovaj tekst: