Alpha Bank – Prijatelj koji Vam je potreban

ALPHA BANK je ovde samo iz jednog razloga. Da pomogne firmama poput Vaše da se razvijaju. Na taj način ćemo i mi nastaviti da se razvijamo.

Osnovani smo 1879. godine, a sada smo jedna od najvećih bankarskih i finansijskih grupacija u Jugoistočnoj Evropi.

Sedište nam je u Atini, a poslujemo i na Kipru, u Rumuniji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Srbiji, Albaniji, Džersiju (Kanalskim ostrvima), Bugarskoj, BJRM.

Naše definisane vrednosti su lojalnost, predanost i vizija.

Lojalnost – jer verujemo da je od suštinske važnosti da smo partneri našim korporativnim klijentima, da sa njima delimo ambicije, kao i njihove strategije za napredovanje.

Predanost – jer u svetu koji se menja, Vama treba banka koja će se brzo prilagođavati promenama koje se dešavaju na tržištu. U tom cilju, svakom korporativnom klijentu dodeljujemo tim profesionalaca, na čelu sa menadžerom zaduženim za svakodnevno praćenje Vašeg poslovanja.

Vizija – jer inovacije su ključ uspeha. Neprekidno tražimo nove načine za unapređenje usluge koju pružamo klijentima, kreiramo nove proizvode kako bismo pružili rešenja za njihove probleme.

Naš primarni cilj je kredibilitet, pouzdanost i efikasnost u pružanju bankarskih usluga i moderan i odgovoran pristup svim poslovnim potrebama naših klijenata.

Mi sarađujemo i sa velikim i sa malim preduzećima, pružajući im usluge dizajnirane specijalno za njih i njihove specifične potrebe.

Možemo Vam pomoći originalnim rešenjima za kupovinu objekata, vozila za preduzeća, otkup akcija i kupovinu preduzeća. Možemo Vam pružiti praktične savete na polju nepokretnosti, lizinga i osiguranja. Možemo Vam dati savete o upravljanju gotovinom i sredstvima, poslovanju na međunarodnom bankarskom tržištu i privatnom bankarstvu – kakve god bile Vaše potrebe, mi imamo rešenje.

Verujemo da zajedno imamo divnu budućnost.

 

Podelite ovaj tekst: