GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u 2011. godini

Ovan

Godina 2011. za vas će biti dinamična i pozitivna. To ne znači da će biti laka. Naprotiv, očekuje vas naporan rad, ali ćete imati mogućnosti za napredak. Biće izazova u karijeri u prvoj polovini godine, ali imate realne izglede da prevladate sve teškoće. Od maja 2011. godine dolazi povoljniji period u finansijskom smislu, dok je druga polovina godine vreme velikih poslovnih izazova.

Bik

U drugoj polovini 2011. godina će doneti koristi od nekih započetih aktivnosti u prethodnoj godini. To može biti početak uspešnog dužeg ciklusa, koji se može nastaviti narednih nekoliko godina. Međutim, uprkos uspešnom trendu, cela 2011. godina može proći sa finansijskim problemima. Zato budite pažljivi i odmereni prema nekim novim idejama, kao što je ulaganje u nekretnine od maja do septembra 2011.

Blizanci

Za Blizance 2011. godina može biti pozitivna godina, uprkos teškoćama i neizvesnosti na koje ćete nailaziti. Već od maja ima izgleda za uvećanje primanja. Moguće je da pronađete neki unosniji posao ili aktivnost, mada to može da povuče i rast troškova. Bolje rezultate očekujte u drugoj polovini 2011. godine, a kreativni rad od novembra 2011. može doneti bogate nagrade.

Rak

Postoje svi uslovi da za Rakove 2011. bude dobra godina. Sreća i dobra volja biće na vašoj strani, a karijera će doživeti ekspanziju krajem godine. Ovo je intenzivna godina koja će vam doneti dosta poslova i obaveza. Ipak, naporan rad će biti nagrađen. Budite oprezni samo u prvoj polovini godine jer ćete biti pod uticajem negativne energije i pesimističnog raspoloženja.

Lav

Za Lavove 2011. godina biće izazovna, ali kako bude odmicala, loši uticaji će biti zamenjivani dobrim i vraćaće se poverenje u neke ljude i vrednosti. Finansijski pritisci će biti najizraženiji u periodu od februara do juna. U svakom slučaju, oni koji su ranije bili vredni, uskoro će moći da uživaju u plodovima tih aktivnosti. Negativna razmišljanja potrajaće do kraja aprila, a posle toga ulaze u pozitivnu fazu. Ako planirate da investirate u nekretnine, budite maksimalno oprezni.

Devica

Prosečna i dosta promenljiva godina za Device. Međutim, finansijski bi mogla da bude nešto stabilnija, ali do novembra kada sledi novi pritisak. Nećete imati značajnijih pomaka u karijeri ili na poslu. Mala je šansa za veći profit iz poslovanja, osim ako se ne bavite nekom vrstom pisanja ili izdavaštva. Imaćete veće mogućnosti u novim oblastima rada i partnerskim poduhvatima, ali će biti i perioda osetnog pada entuzijazma.

Vaga

Ovo je godina puna događaja, koja bi mogla biti dobra za mnoge Vage. Možete računati na veću podršku kolega na poslu, uključujući i nadređene. Ipak, budite oprezni u februaru i martu, kada je moguć finansijski stres u vezi sa gubicima. Poboljšanje je od maja, kada bi moglo doći do novih partnerstava i poslova u oblastima koje podrazumevaju zajednički rad. U novembru novi poslovni uspesi i priznanja. Naporan rad Vagama uvek donosi satisfakciju.

Škorpija

Godina 2011. je pozitivna godina za Škorpije. Mogući su novčani i materijalni dobici, kao i napredak u karijeri. Promene u vezi sa poslom moguće od maja. Neke će biti pozitivne, a neke ne. Krajem godine, od novembra, imaćete rast troškova i finansijskih obaveza pa je neophodno da zadržite maksimalno prisustvo duha.

Strelac

U 2011. godini Strelci će biti u mogućnosti da reše mnoga otvorena pitanja. Prilika za akciju ukazaće se naročito od maja. Sredinom godine nastupa kreativna faza koja će doneti dugoročni napredak za sve one koji su uložili ideje, talenat i znanje. Osetniji uspon u karijeri možete očekivati od novembra.

Jarac

Godina 2011. je za vas pozitivna godina, mada ćete osećati posledice problema koje ste nasledili iz protekle godine. Putovanja u inostranstvo, ako su poslovna, mogu da budu uspešna. Finansijski je ovo prosečna godina. U svakom slučaju, poslovni status se poboljšava od maja, uz povoljnost u prometu nekretninama. Krajem godine moguće napredovanje u karijeri.

Vodolija

Vodolije očekuje prilično dobra godina. Mnogi rođeni u ovom znaku mogu se nadati novim poslovima, promociji i otvaranju finansija. Od maja pozitivne promene u karijeri. Ali, oprez: treba da dobro procenite i usmerite aktivnosti. Ne sme biti nekontrolisanog širenja koje će samo rasipati vašu energiju. Budite pažljivi i izbegavajte konflikte sa onima koji vam nisu blagonakloni.

Ribe

Za rođene u znaku Riba ovo je u principu povoljna godina, mada će mnogi problemi i prepreke ostati aktuelni, pre svega zbog nedobronamernosti nekih uticajnih ljudi ili krugova. Finansijska poboljšanja moguća su od maja. Realne su šanse za poslovna putovanja u inostranstvo. Nepovoljni poslovni događaji mogući tek krajem godine.

 

Podelite ovaj tekst: