SEDMI VELIKI FORUM MENADŽERA SAM: Predizborna godina neće biti rasipnička

Specijalni gost sedmog foruma bio je Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar za nauku i tehnološki razvoj

Sedmi veliki forum menadžera Srpske asocijacije menadžera (SAM) održan je 29. novembra 2010. godine u beogradskom hotelu Zira. Ovaj redovni mesečni susret okupio je poslovne ljude, menadžere, članove SAM-a, kao i prijatelje i predstavnike institucija, a specijalni gost novembarskog Foruma bio je potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić.

Maja Piščević, izvršna direktorka SAM-a, obavestila je prisutne da je ovo poslednji Veliki forum u 2010. godini, i da je za decembar predviđena skupština asocijacije. Ona je kao jedan od važnih zadataka SAM-a navela prepoznavanje i promovisanje dobrih modela ponašanja i poslovanja, kako na individualnom, menadžerskom i liderskom nivou, tako i na korporativnom, kao što je to slučaj sa domaćinom novembarskog foruma, kompanijom Tigar.

– Ponovo smo premašili pređašnji rekord i ovog meseca imamo 28 novih članova. Ovo nas i dalje čini najbrže rastućom asocijacijom u regionu, ali ono što je mnogo važnije jeste upravo taj pozitivan trend i kvalitet ljudi koji nam se pridružuju – rekla je Maja Piščević.

Ona je istakla i da je u novembru SAM potpisao protokol o saradnji sa novoosnovanom privrednom komorom Portugal – Zapadni Balkan, čije će sedište biti u Beogradu. Članovi Sampla, sekcije mladih perspektivnih lidera, potpisali su protokol o saradnji sa beogradskom Privrednom komorom mladih, koji će doprineti boljem povezivanju mladih lidera. Početkom novembra održan je i radni doručak na temu elektronskog poslovanja, koji je organizovala advokatska kancelarija Joksović Stojanović, a na sajtu SAM-a sada se nalazi i kompletirana ponuda beneficija za članove asocijacije.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: