HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u julu i avgustu

Ovan

Ovo leto je period kada ćete imati veliku energiju i snagu da uradite mnoge stvari. Najviše će vam prijati saradnja sa proverenim poslovnim partnerima i kolegama. Na polju karijere očekuje vas uspešan i plodan period, kao i u finansijama. Potrudićete se da zaradite više, a uspeh će imati, kao i uvek, oni koji na poslu daju sve od sebe.

Bik

Za Bika će leto biti mnogo bolji period nego proleće. Međutim, nemojte se previše opuštati. Na profesionalnom planu bi bilo bolje da analizirate stare greške, izvučete prave zaključke i počnete da se krećete ka postavljenim ciljevima. Put do onoga što želite biće težak, ali ne možete odustati kada se suočite sa prvim preprekama. Svaki trud biće vredno nagrađen.

Blizanci

Vreme je da prestanete da skrivate probleme “pod tepih” i da se suočite sa izazovima. Konflikti na poslu, koji traju već neko vreme, mogu se rešiti samo iskrenim razgovorom. Moguće je da ćete neke stvari morati da promenite ako želite da saradnja bude uspešna. Pravili ste dosta grešaka, pa je bolje da iskoristite odmor i obnovite energiju.

Rak

Na poslu vas ovoga leta ne očekuju velike promene. Bili ste istrajni u potezima koje ste povlačili prošlih meseci, dobro ste se odnosili i prema saradnicima i prema šefovima. Sve što treba uradili ste u pravom trenutku. Zato uživajte u odmoru jer ste ga zaslužili. Ponekad ste svojim radom postigli i više nego što ste mislili da možete.

Lav

Iako je leto, kada je na poslu mnogo mirniji tempo, ipak će ovoga puta biti više napetosti u odnosima sa kolegama, naročito ako ste i razvili prijateljstva. Neka prijateljstva se mogu ugasiti, ali će se roditi i nova. Jačajte pozitivan duh i verujte u dobre ishode. Ovo je period kada treba konačno da uvidite u čemu ste pravili greške i da ih ispravite. Od toga vam zavisi kvalitet posla.

Devica

Iako ste planirali da leto iskoristite za odmor, prioriteti će se malo promeniti. Na privatnom planu vas prati sreća, a isto tako i na poslovnom. Device koje su posvećene poslu, koje su nezavisne i imaju dobar odnos sa kolegama, imaće posebno plodan period. Moguće je potpisivanje važnih ugovora i sklapanje partnerskih sporazuma. Materijalna situacija se neće drastično poboljšati.

Vaga

Vage će se ovoga leta ozbiljno baviti unutrašnjom harmonijom i harmonijom u odnosima sa spoljnim svetom. Da biste postigli ono što želite, preporučuje se da se oslonite na samodisciplinu. Na poslu je važno da ostanete smireni, inače nećete videti šansu za rešenje. Postupajte u skladu sa ranije izrađenim planom, primenite ideje koje obećavaju. Leto je vreme za poboljšanje vaše finansijske situacije.

Škorpija

Početkom leta mnogo toga će doći na svoje mesto. Planete podstiču vaše pozitivne promene. Ostaćete pribrani, što je važno ne samo u odnosima na poslu, već i na polju finansija. Na profesionalnom polju preporučuje se da se bavite neraščišćenim odnosima i starim problemima. Da biste postigli sve ciljeve, moraćete da promenite taktiku poslovanja. Više verujete u sebe!

Strelac

Tokom leta najviše ćete se fokusirati na posao. Na polju karijere očekuje vas uspeh ili napredak, ali će sve biti puno stresa i napora. Može se dogoditi da vaše zdravlje i imunitet budu narušeni. Biće vam potrebno više slobodnog vremena, ali vam to posao neće dozvoliti. Ali, vi ste kreativni, pa ćete pronaći izlaz i ovoga puta.

Jarac

U julu možete očekivati konflikte na poslu. Potrebno je da shvatite da nije važno samo vaše mišljenje, već i da morate razumeti drugu stranu. Leto 2021. je vreme da sve postavite na svoje mesto. Ukoliko dobro isplanirate strategiju na poslu, sve će ići bolje nego što ste mislili. Možete naići na otpor kolega i sukobiti se sa nekim, sa kojim ste inače u dobrim odnosima.

Vodolija

U ovom periodu bi bilo bolje da prestanete da ignorišete svakodnevne probleme koji uzrokuju konfliktne situacije u komunikaciji na poslu. Izvesno je da niste vi bili krivi za sve što se događalo prošlih meseci, ali pokažite svoju bolju stranu i pokušajte da delujete konstruktivno. Probajte da se više kontrolišete, jer lako možete reći nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

Ribe

Letnji meseci će za vas biti užurbani i stresni. To nije samo zbog velikog obima posla, već i zbog problema koji se javljaju u vašem odnosu sa kolegama. Nalazite se pred novima izazovima i biće teško da se koncentrišete na profesionalne obaveze. Ukoliko je moguće, idite na odmor, jer vam je ovog leta neophodan. Tokom odmora razmislite šta vas ometa na putu razvoja. Slušajte svoju intuiciju.


U ovom broju još i …

  • DIGITALNOM TRANSFORMACIJOM DO BOLJEG KORISNIČKOG ISKUSTVA: Digitalna budućnost sa Banca Intesa
  • ISTRAŽIVANJE IMMOFINANZ-a, VODEĆEG INVESTITORA U OBLASTI KOMERCIJALNIH NEKRETNINA NA TRŽIŠTU CIE: Kupovne navike potrošača se nisu značajno promenile tokom pandemije
  • AMERIČKA KOMPANIJA ROCKWELL AUTOMATION OTVORILA KANCELARIJU U BEOGRADU: Automatizacija je srce moderne industrije
  • KAKO SE KREIRA IMIDŽ I REPUTACIJA: Igraj i pobedi
  • SANJA MILAKOVIĆ KOLUNDŽIJA, PRINCIPAL, EXECUTIVE GROUP: Održivo poslovanje u prvom planu, a ne samo profit
  • SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA – KAKO JE DOBRO VIDETI VAS OPET: Junski susret 2021. u znaku jubileja
  • DRUGAČIJE LICE SALCBURGA: Berba jagoda ispod Alpa
  • TV SLIKE I PRILIKE: Olimpijske igre u Tokiju između troška i iznenađenja
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2021.
Podelite ovaj tekst: