HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu 2017.

Ovan

Ovog meseca očekujte dobru saradnju sa drugima, ostvarenje novih planova, ali ne i za nove ugovore – ostavite to za drugu polovinu meseca. Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina ne odobrava uvek vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja.

Bik

Okolnosti su na vašoj strani i do izražaja dolaze vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. U drugoj polovini juna moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca – bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite zaradu.

Blizanci

U periodu do 20. juna, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspešno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja.

Rak

Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Posle 20. juna, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Krajem meseca, očekuju vas značajne promene.

Lav

Zahvaljujući dobrim strategijama umete da privučete pažnju saradnika ili partnera i da istaknete svoje sposobnosti. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. Posle 17. juna obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja ili na udruživanje poslovnih interesa.

Devica

Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja.

Vaga

Vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja vaš glavni adut. U periodu od 19. juna, očekuju vas uspešni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti.

Škorpija

Imate utisak da se nalazite u delikatnoj situaciji, jer vam se čini da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću, to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. Nova poslovna strategija može da vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Krajem meseca, prihvatite aktivnu ulogu na različitim stranama i mogućnost poslovnog udruživanja.

Strelac

Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. U drugoj polovini juna, potrudite se da završite sve važnije poslove. Krajem meseca, očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija.

Jarac

Uz dobre diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju. Pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budno pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. U drugoj polovini juna očekuju vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalno usavršavanje.

Vodolija

Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Krajem juna, očekuje vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni savremenijih modela poslovanja.

Ribe

Delujete vrlo ambiciozno. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas uspešni rezultati na različitim stranama u drugoj polovini juna. Ali, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika.


U ovom broju još i …

  • OBELEŽEN SVETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE – 5. JUN: Priroda i čovek – sinergija odgovornog sveta
  • POSLOVNI BAROMETAR KOMPANIJE KRESTON MDM: Trgovina i dalje najprivlačnija
  • DOMINO EFEKAT SA DUVANSKE NA DRUGE INDUSTRIJE Danas duvan, a sutra čokolade, pića, hrana
  • MOBILNA BIOMETRIJA U FINANSIJSKIM USLUGAMA – OKVIR OD PET FAKTORA: Novo istraživanje Mastercarda i Oksforda
  • MENADŽERSKI VODIČ: Umetnost oslobađanja suvišnih stvari
  • POSLOVNA SAZNANJA: Zdrav razum
  • SAVREMENE TEHNOLOGIJE I DIGITALNO BANKARSTVO Utakmica između nteh kompanija i banaka
  • DR ISAK ADIŽES: UPRAVLJANJE PROMENAMA (1): Kako da razlikujem pravi problem i rešenje od pogrešnih
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2017.
Podelite ovaj tekst: