HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu

Ovan

Odličan period za promene, već ste spremni da napravite značajan zaokret u poslu. Imaćete priliku za dodatnim angažovanjem, ali vodite računa da taj novac ne potrošite na nepotrebne izdatke. Nemojte da ostavljate nezavršene poslove, iako ćete dolaziti u iskušenje i misliti da imate vremena. Odličan period da uvidite prioritete i da delujete. Uspeh, naročito za one koji se bave novim tehnologijama.

Lav

Iako ćete se osećati superiorno, nemojte se libiti da zatražite poslovni savet. U slučaju da ste očekivali unapređenje, moguće je da ćete ga sada i dobiti. Polje karijere je izuzetno naglašeno, kao i kreativnost, zato se ne dvoumite već delujte i iskoristite naklonost planeta. Dobro je i polje inostranstva, te su i tu mogući uspesi.

Devica

Uspehzaonepripadnikeovogznaka koji se bave trgovinom i komunikacijama, ali i umetnošću. Preuzmite na sebe više odgovornosti i uspeh sledi i to naročito početkom juna. Pred vama je više mogućnosti na profesionalnom planu. Očekuje vas podrška za jedan projekat. Društveni život će vam biti naročito naglašen.

Vaga

Lep period za kratka putovanja koja će vam prijati. Mogućnost za sklapanje novih poslova naročito ako se bavite trgovinom, turizmom i obrazovanjem. Saradnja sa strancima, koja vam donosi uspeh, takođe je izvesna. Pred vama je bar jedna šansa da pokrenete nešto što vam može doneti napredak u karijeri i uvećanu zaradu i to se može desiti neočekivano. Ostvarićete i vanredne dobitke.

Škorpija

Finansijska situacija naročito će biti promenljiva, zato izbegavajte rizične poslove. Posebno vodite računa da ne ulazite u velike troškove i pripazite na investicije, kako ne biste pretrpeli gubitke. Iskoristite sadašnju poziciju planeta tako da možete da dobijete podršku i od onih na koje niste računali, a koja će vam i te kako značiti.

Strelac

Mogućnost za novo poslovno partnerstvo, ali i sklapanje novih ugovora. Naglašeno polje javnosti, tako da je moguć uspeh ako se bavite oglašavanjem, odnosima sa javnošću, marketingom. Prijaće vam saradnja sa koleginicama, ali su mogući problemi sa starijim kolegama.

Jarac

Pred pojedinim predstavnicima ovog znaka je duže poslovno putovanje. Ono će na vas uticati da imate više i volje i snage za dalje. Možda ćete poželeti drastične promene u životu, pa i na poslu. Promislite dobro pre nego što načinite neki potez. Uspećete da prevaziđete teškoće i posao koji duže vreme radite ćete uraditi u predviđenom roku. Više odmarajte.

Vodolija

Finansije su sve bolje. Uspeh za one Vodolije koje se bave kreativnim poslovima, dizajnom i ugostiteljstvom. Vodite računa da se ne preopterećujete po
slom. Izbegavajte mahinacije, ulazak u rizike i budite spremni na kompromise. Čuvajte se zamki konkurencije i tajnih neprijatelja. Finansije u stanju plime i oseke.

Ribe

Više pažnje posvetite dovršavanju radnih zadataka u predviđenom roku. Iako ste imali sumnju, uspećete da se bolje organizujete i da rokove koji su vam zadati ispunite. Pokrenućete barem jedan važan posao, a to će već za relativno kratko vreme početi da vam donosi očekivanu i sigurnu zaradu. Odličan mesec da zaradite novac, ali i da ga potrošite.


U ovom broju još i …

  • NAFTNA INDUSTRIJA U 2019. GODINI: Oprez kao trend
  • REZULTATI ANKETE NEMAČKO–SRPSKE PRIVREDNE KOMORE O AMBIJENTU ZA POSLOVANJE Poslovna klima bolja, ali je problem pravna sigurnost
  • OBJAVLJEN GODIŠNJI PLAN PORESKE KONTROLE ZA 2019. GODINU: Kontrole prema stepenu rizika poreskih obveznika
  • POSLOVNA SAZNANJA: Pravilo pet sekundi
  • ĐENERALI OSIGURANJE GENERALNI SPONZOR MEĐUNARODNOG SAJMA POLJOPRIVREDE Samo 12 odsto gazdinstava osiguralo useve
  • IZLOŽBA VAJARA RISTA MIHIĆA U BEOGRADSKOM HILTONU: Spoj umetnika i preduzetnika daje – čisto zlato
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. juna 2019.
Podelite ovaj tekst: