HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u novembru

Ovan

Planete u vašem znaku i u polju stranaca, putovanja i obrazovanja, deluju da u ovim segmentima napravite određene iskorake. Tokom novembra mogli bi da počnu za vas važni pregovori, a to će vas ohrabriti da dajete svoj maksimum. U drugom delu meseca očekujte početke novih i prekide starih saradnji ili projekata. Dobra vest – konačno se novčana situacija stabilizuje.

Bik

Stižu promene u poslovnom segmentu. Iako će neke od njih za pojedine Bikove biti vrlo pozitivne i odvesti ih ka novim poslovnim angažmanima, one se takođe mogu manifestovati i kroz prekide poslovnih saradnji ali i promenu postojećeg radnog mesta. Ovo ne mora da znači nešto loše, ako imate na umu da su promene sastavni deo života i da vas vode ka nečemu boljem. Finansijama ćete biti zadovoljni.

Blizanci

Blizanci ulaze u jednu drugačiju životnu fazu, a već tokom prve dekade meseca očekujte nove poslovne ponude i pregovore sa jakim firmama, moguće i sa strancima. Promene koje vam dolaze prihvatite sa osmehom, jer vam donose uspon na poslovnoj lestvici. Čak i ako prekinete sa trenutnim poslom, nema razloga za brigu. Nezaposlenima je vreme da se aktiviraju. Finansije su veoma solidne.

Rak

Polje posla i te kako će biti aktivno. Vreme je za pokret, otvaranje nekih novih poslovnih mogućnosti, a planete su vam naklonjene. Neočekivano, ponovo bi mogle da se pokrenu poslovne priče i projekti od kojih ste ranije digli ruke. Tokom celog novembra ukazivaće vam se šanse za dodatnu zaradu tako da bi finansijskim segmentom trebalo da budete zadovoljni.

Lav

Dobar poslovni mesec, početak će obeležiti novi dogovori i projekti. Neki Lavovi mogli bi da požele da se oprobaju u privatnom biznisu, što će se pokazati kao dobar potez. Kontakti sa strancima jačaju, a pojedinima sledi vrlo važna poslovna saradnja. Po pitanju finansija, trebalo bi da budete oprezni, i ne povlačite rizične poteze i investicije. Bićete skloni troškarenju.

Devica

Fokusiranost će biti na finansijama. Očekujte iznenadne prilive, čak i veće sume novca, ali i pojačanu sklonost ka trošenju. Velike oscilacije vam predstoje. Poslovno ćete biti aktivni – jaki kontakti, velika energija i mnogo započetih novih projekata. U drugom delu meseca obratite pažnju na dogovore, jer postoji mogućnost nesporazuma. Oprez sa dokumentacijom.

Vaga

Promene, okretanje poslovnih situacija, mogućnost prekida ali i uspostavljanje novih saradnji preko noći. Ove promene koje su odlične za vas, prihvatite raširenih ruku jer će vas voditi poslovnom uspehu, proboju i napretku, ali i mnogo, mnogo jačim finansijama. Ne žalite ako nešto “sečete”, jer je to dobro po vas! Očekujte mesec pun dogovora, brzine i novih ljudi.

Škorpion

Planete najavljuju nove početke i to u polju posla i finansija. Ne očekujte bogatstvo preko noći, ali su realna očekivanja da dolaze značajne promene i da se otvara put ka uspehu i zacrtanom. Neki veliki poslovni projekti će se pokrenuti već sada, a za neke ćete morati da sačekate. Idete nezaustavljivo napred. U drugom delu novembra mogući su problemi u komunikaciji.

Strelac

Priliv nove energije, novih planova. Talas optimizma vas nosi i ne dozvoljava da stanete. Pokušajte da izbegnete da radite više stvari odjednom, jer ćete se u tome pogubiti, pa i doći u situaciju da ni ne znate šta zapravo radite. Naročito obratite pažnju na dogovore i dokumentaciju, pogotovo u drugom delu meseca. Finansije su i dalje promenljive, ali izlazite iz kriznog perioda.

Jarac

Pokrenućete neke poslovne priče koje su bile u zastoju, od kojih možete da očekujete i finansijsku korist. Nadređeni će biti na vašoj strani i usmeravaće vas na neke druge poslove. Iako možda smatrate da nisu u pravu, prihvatite. Biće vam pojačan stres u drugom delu meseca, jer su mogući problemi sa papirologijom. Ne žurite, sačekajte da se stvari same raščiste.

Vodolija

Vrlo povoljan poslovni mesec, a u njegovom prvom delu uživaćete sabirajući poslovne prilike i šanse sa svih strana. U tom periodu računajte i na znatno pojačanje finansijskog sektora. Nekima od vas dolaze poslovni preokreti, nova radna mesta, novi projekti i saradnje. Ni drugi deo meseca neće biti loš, samo ćete morati da obratite više pažnje na dogovore i papirologiju.

Ribe

Ulazite u vrlo bitan a ujedno i moćan poslovni period. Već početkom novembra biće prilike za saradnju sa strancima ili državnim i javnim institucijama. Spremite se za napredovanje, jer je to ono što vam sledi. Ako ne tokom novembra, onda ubrzo nakon toga. Kada je reč o finansijama sačekaće vas neki neplanirani troškovi, ali zato su prilivi dobri i nemate razloga za brigu.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • PREDRAG MILINČIĆ, REGIONALNI DIREKTOR KOMPANIJE MARS BALKAN EAST: U održivo poslovanje uložićemo milijardu dolara
  • MARKETING MREŽA URUČILA TRADICIONALNA PRIZNANJA: Dodeljene nagrade kaktus 2018!
  • SANJA IVANIĆ, GENERALNA DIREKTORKA FRANCUSKO-SRPSKE PRIVREDNE KOMORE Konačno dolaze francuska mala i srednja preduzeća u Srbiju
  • ANDREJ BESLAĆ, GENERALNI DIREKTOR MLEKOPRODUKTA IZ ZRENJANINA Specijalizujemo fabriku za premijum sireve
  • POKRET FRANCUSKIH KOMPANIJA – MEDEF U POSETI BEOGRADU: U fokusu softveri, infrastruktura, metro…
  • TRADICIJA BOŽIĆNIH VAŠARA U BEČU: Zimska bajka na trgovima
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2018.
Podelite ovaj tekst: