КАЛЕНДАР ГРАВЕ ОСИГУРАЊА ЗА 2013. ГОДИНУ

Међу фотографијама које су уврштене у календар за 2013. годину су радови Иване Ивковић, Драгана Лапчевића, Иване Тодоровић, Александре Лековић, Снежане Поповић и Марије Павков

kalendarОсигуравајуће друштво Граве (GRAWE) осигурање а.д.о, које је обележило 15 година успешног пословања у Србији, ангажовало је у 2012. години домаће ауторе фотографије који су својим радовима одговорили на тему „Живот те чека“. Фотографије на задату тему већ познатих и признатих уметника, као и аматера, украсиле су календар Граве осигурања за 2013. годину.

Међу фотографијама које су уврштене у календар за 2013. годину су радови Иване Ивковић која је до сада реализовала 15 самосталних изложби у Београду, Панчеву, Бечу, Диселдорфу и Ла Коруњи, а учествовала је и у више групних изложби у земљи и иностранству. Два пута је била финалиста за Политикину награду за најуспешнију изложбу – 2007. и 2010. године. Магистрирала је на ФЛУ у Београду и добитник је стипендије „КултурКонтакта“ из Беча 2008. и „Residency Unlimited“ организације из Њујорка 2012. Радови Иване Ивковић се налазе и у Теленор колекцији савремене српске уметности, као и у колекцији Музеја града Београда.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: