MARKO NERADOVIĆ, DIREKTOR NEW MOMENT INTERACTIVE: Internet je velika šansa Srbije

Mi možda ne možemo da napravimo automobile kvalitetnije od Mercedesa, ali svakako možemo da napravimo internet kampanje, film, muziku, dizajn, kompjuterske igrice ili druge kreativne proizvode koji mogu da budu konkurentni na globalnom tržištu

Marko Neradović

Srpska Nokia Facebook stranica ostvarila je najbolje rezultate u svetu zahvaljujući atraktivnom interaktivnom sadržaju na Nokia Facebook stranici, koju je kreirao New Moment Interactive. Naime, domaća stranica je postigla najveći rast fanova od početka ove godine do kraja aprila. Na čelu tima koji je osmislio ta rešenja nalazi se Marko Neradović, direktor beogradske agencija Nju moment Interaktiv (New Moment Interactive). On za Magazin Biznis kaže da je to zaista fantastičan rezultat, naročito u konkurenciji velikih zemalja i tržišta.

– Sa jedne strane, verovali smo u uspeh jer smo sadržaj kreirali na visoko profesionalan način, smišljajući kreativna rešenja prilagođena ciljnoj grupi na Facebook-u i poštujući sve najaktuelnije svetske standarde komunikacije na društvenim mrežama – kaže Neradović.

• A da li ste baš toliki uspeh očekivali?

– Moram da priznam da ovoliki uspeh nismo očekivali, niti smo o tome razmišljali u procesu rada. Jednostavno smo u svakom trenutku želeli da napravimo najbolja moguća rešenja za svaku pojedinačnu kampanju, izvršimo integraciju sa svim ostalim vidovima marketing komunikacija i stalno smo razmišljali o strateškim ciljevima. Rezultati su došli sami, a osećanje da se svojim radom, znanjem i kreativnošću lokalnog New Moment tima takmičimo sa najrazvijenijim i najbrojnijim tržištima na svetu je fantastično. Ovo samo potvrđuje ocene naših klijenata prema kojima se već dve godine nalazimo u top 5 Internet agencija u svetu na šta smo veoma ponosni.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: