MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE U 2011: Šta kažu zvezde za biznis u oktobru

Ovan

Krajem septembra i početkom oktobra možete biti pod stresom jer ćete u svemu kasniti, a nećete imati na koga da se oslonite. Sredinom oktobra možete brzopleto ući u finansijski aranžman koji može biti nepovoljan. Tek kasnije će doći veliki uspeh svima koji se bave proizvodnjom, ulažu u nekretnine ili se bave nekim zanatima i trgovinom.

Bik

Bikovi će u ovom periodu biti suočeni sa velikim poslovnim izazovom: da li otići sa sadašnjeg radnog mesta i krenuti u neke nove aranžmane i projekte o kojima dugo već razmišljaju ili sačekati neko bolje vreme. Poslovi sa nekretninama donose dobit posebno u radu sa Škorpijama i Ribama. Neki će uspeti da nađu dobrog sponzora ili nekoga ko će im pružiti pomoć kada im bude najpotrebnija.

Blizanci

Što ste mlađi i ambiciozniji to vam je više potrebna podrška moćnih i iskusnih osoba. Mnogo ćete putovati i uspostavljati značajne kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. Možete i sami poželeti da se negde odselite. Od sredine novembra budite oprezni i ne izlažite se velikom finansijskom riziku. Ovo je nesiguran period za vas pa pazite ukoliko po svaku cenu želite da uložite veliki novac u rizičan projekat.

Rak

Od 20. septembra do kraja godine kreće period velikih poslovnih poduhvata. Mnogo energije ćete ulagati u zajednički projekat koji će vam se na kraju isplatiti. Promena posla će vam doneti satisfakciju i mogla bi značiti mogućnost da pređete u privatnu firmu. Dobijate priliku da obnovite odnose sa nekim saradnicima koji će vam omogućiti da uvećate prihode.

Lav

Ako odolite izazovu i ne ulazite u sumnjive finansijske transakcije spasićete se loših posledica. Od sredine novembra možete biti ponovo skloni konfliktima posebno sa Bikovima, Devicama i Škorpijama. Možete imati probleme u radu sa strancima ili na dugim putovanjima. Tek kasnije ćete preko novog projekta upoznati nove kreativne i sposobne saradnike koji će vam obezbediti dobru zaradu.

Devica

Moguć je veliki priliv novca sa više strana, između ostalog i preko igara na sreću ili preko nasledstva. Uspećete da svoje ideje realizujete uz pomoć Škorpije i Jarca. Od sredine septembra do sredine oktobra bićete u procepu između dve podjednako privlačne ponude i naporno ćete raditi, što će rezultirati uspehom. Jarac i Škorpija su tu da vam pruže ruku spasa.

Vaga

Vage koje rade u medijima mogu očekivati jaku konkurenciju ali i mogućnost uspeha na međunarodnom nivou. Posle 20. septembra nastupa dobar period za slikare, glumce, kostimografe, modne dizajnere. Posle 10. oktobra predstoje vam dobici preko akcija, nasledstva ili ranije ugovorenih poslova. Krajem novembra nemojte potpisivati nikakve ugovore o novom poslu.

Škorpija

Bićete posebno skloni rizicima i pod uticajem vatrenih znakova možete ući u poslovni odnos koji će vam se vrlo brzo isplatiti. Ulazak Jupitera u znak Bika donosi mogućnost saradnje sa dobrostojećim poslovnim partnerom. Početkom oktobra poželećete da uđete u nov posao sa strancima.

Strelac

Treba da naučite kako da pravite kompromise i da razmislite o alternativnom izvoru prihoda, moguće o poslu sa nekretninama. Ulaskom Marsa, planete akcije, u vaš znak posle 20. septembra postajete hrabriji i spremniji da se borite za svoja prava i status u društvu. Privatni poslovi, naročito u okviru porodične firme, uspešno će se razvijati. Finansije će se poboljšati krajem oktobra.

Jarac

Od sredine septembra kreće povoljan period za one koji se bave nekretninama, trgovinom, sportom ili nameravaju da prošire saradnju sa strancima. Ovo je, u principu, godina velikih finansijskih ulaganja i dobitaka. Jesen donosi ponude za rad u inostranstvu. Krajem godine ne ulazite u rizične poslove sa Lavovima i Škorpijama.

Vodolija

Otvorite četvore oči ako nameravate da osnivate svoje preduzeće ili da uđete u privatan biznis i da se bavite nekretninama. Ne pristajte na uslove koji vam ne odgovaraju. Na Jarca i Vagu moći ćete u svakom pogledu da se oslonite. Krajem godine moguć je veliki priliv novca, ali će to zahtevati da se više bavite sređivanjem stanja na vašem računu.

Ribe

Ako imate privatnu firmu ili strepite za svoje radno mesto, izbegnite rasprave sa pretpostavljenim u novembru. Mnogi će primetiti transformaciju vaše ličnosti i vi ćete potpuno „procvetati“. Skriveni talenti će doći do izražaja i vaše sposobnosti će biti i te kako dobro nagrađene. Moguće je poveće ulaganje u stambeni prostor ili posao sa nekretninama koji će doneti veliku zaradu. Ipak, u prvoj polovini oktobra ne rizikujte ulažući novac u neke sumnjive poslove.

Podelite ovaj tekst: