MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Poslovni horoskop za april 2010.

OVAN

Vladavina vašeg znaka daje vam puno samopouzdanja i energiju te bi ovo mogao biti mesec velikih postignuća na mnogim poljima. Ako ništa drugo, barem ćete uspeti da uradite sve ono što je u prethodnom razdoblju bilo u blokadi. Retrogradni Merkur će vas svakako vraćati nedovršenim poslovima.

BIK

Tokom aprila Venera putuje kroz vaš znak pa ćete imati uspeha u svemu što radite. Šarm će vam pomoći i na poslovnom planu. Iako će vas krajem meseca mučiti stare brige i problemi, ipak ćete sve rešiti u svoju korist.

BLIZANCI

Očekuje vas buran mesec i na poslovnom i na ličnom planu. Uz stare poslove, stizaće i novi zahtevi. Jedva ćete stizati da uradite sve što od vas posao zahteva. Pripadnici zadnje dekade ovog znaka moraće da se pozabave starim dugovima. Sve što nisu uradili ili raščistili, dolazi sada na naplatu.

RAK

Očekuje vas velika poslovna aktivnost ali vam neće ići od ruke da ispunite sve što se od vas traži. Bićete dosta indisponirani i bezvoljni i podložni oscilacijama raspoloženja. U poslu vam se lagano ljulja položaj zbog nekih ranije loše urađenih poslova. April je mesec kada vam zvezde nisu naklonjene, pa je neophodno da povećate opreznost u svemu što radite.

LAV

Energija vam neće nedostajati, kao ni volja i entuzijazam. Krenućete u niz novih projekata. To ne moraju biti veliki ciljevi ili dostignuća, ali ćete sve uspešno realizovati. Pazite samo da ne preterate. Dobro procenite svoje mogućnosti i budite na oprezu jer ima pretendenata na vašu poziciju na poslu.

DEVICA

Povratak Saturna u vaš znak ponovo donosi stare rane i probleme na poslovnom planu. Kopanje po prošlosti i detaljno analiziranje svega i svačega biće vam svakodnevni ritual. Da ne biste preduboko zaglibili, a bez konkretnih rezultata, okrenite se malo drugim stvarima, putovanjima na primer, učenju stranih jezika, usavršavanju bilo kakve vrste.

VAGA

Vladavina Ovna tradicionalno je najteži deo godine za vaš znak. Potreban vam je energetski rebalans kako biste uravnotežili psihofizičku energiju. Promenite navike i unesite nešto novo u svoj dnevni ritam. Poslovne partnerske veze nisu u najboljem stanju. Nema dovoljno razumevanja i tolerancije.

ŠKORPIJA

Imaćete dosta posla i sa velikim ambicijama ćete prionuti na nove poslove. U dostizanju cilja neće vas omesti ni povremeni pogrešni potezi ni nelojalna konkurencija. Partnerske veze poslovnog karaktera zahtevaju oprez. Prikupite sve dostupne informacije pre nego što potpišete neki ugovor ili zaključite saradnju.

STRELAC

Zvezde su vam naklonjene, pa je sada idealna prilika da uradite što je više moguće. Doduše, posao vam nije u prvom planu, više će vas interesovati zabava i lično zadovoljstvo. Ali, moguće je da ćete i kroz zabavu upoznati zanimljive osobe koje će vas usmeriti na neku profitabilnu aktivnost. April je vaš mesec i na poslovnom i na ličnom planu.

JARAC

Na poslovnom planu će vam se neprestano nešto događati. Mnogo toga vam baš i neće odgovarati, jer vam je sada potrebna opuštenija poslovna atmosfera. Na žalost, imaćete pojačani tempo poslovnih aktivnosti i mnogo nesuglasica oko njih. Tek krajem meseca možete očekivati nešto smirenije uslove za poslovanje.

VODOLIJA

Ovo će biti intenzivan mesec u kome ćete brojnim idejama zasipati sve oko sebe. Istraživaćete nove stvari i puno ćete raditi na samoobrazovanju. Često ćete putovati, ali ne na daleke destinacije, a svaka promena doneće vam nešto pozitivno. Imaćete priliku da raščistite neke sukobe sa saradnicima na poslu.

RIBE

Očekuje vas uzlet na finansijsko-materijalnom planu. Moglo bi biti nekih dodatnih prihoda ili neočekivanih dobitaka. Iako biste to najradije potrošili na neko putovanje ili nešto što već dugo priželjkujete, bolje ćete se osećati ako najpre podmirite sve neplaćene račune ili rate kredita.

 

Podelite ovaj tekst: