MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Poslovni horoskop za jun 2010.

Ovan

Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju vam različiti vidovi taktiziranja, kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje. Ipak, pred vama je faza kreativnog uspona, završni uspeh na najbolji način potvrđuje vaše intelektualne i praktične sposobnosti.

Bik

Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status.

Blizanci

Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje.

Rak

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta.

Lav

Planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane vaših saradnika.

Devica

Imate jasne kriterijume i stalo vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Preostaje vam da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose.

Vaga

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici.

Škorpija

Stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budete dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama. Pažljivo razmišljajte o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri.

Strelac

Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim značajnim situacijama.

Jarac

Budući da ste vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno neće umanjiti vaš oformljeni profesionalni ugled.

Vodolija

Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Očekuje vas ubrzano napredovanje.

Ribe

Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finansijskim investicijama. Nemojte dozvoliti da vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite novim zahtevima i uslovima poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut.

 

Podelite ovaj tekst: