MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u oktobru

Ovan

Ovnovi mogu da slave ovaj mesec, jer Saturn konačno izlazi iz znaka Vage. To govori da Saturn neće više praviti opoziciju na njihovo Sunce, pa je ovaj period vrlo značajan za sve Ovnove. A naročito za one koji su rođeni u trećoj dekadi. Posao je sam po sebi jako bitan ovom znaku, pa će Saturn uskoro ući u polje koje ukazuje da će mnogi Ovnovi započeti vrlo važne pregovore i poverljive razgovore, kada je posao u pitanju. Treba se čuvati naglih odluka i sačuvati snagu za kraj meseca.

Bik

Bikovi će slaviti odlazak Saturna iz njihovog polja posla i poslovnih obaveza, tako da će imati priliku da se osete mnogo bolje i opuštenije, kada je u pitanju posao. U ovom periodu neki od Bikova će započeti novi biznis, a drugi će staviti tačku na dosadašnji posao. U svakom slučaju, ovo je mesec koji najviše govori o poslu.

Blizanci

Ovom znaku Saturn ulazi u polje rada, radnih obaveza tako da će Blizanci da se suoče sa novim izazovima, ali ‘vraćanjem na staro’, odnosno moraće da se pozabave onim što su do sada radili i da vide koliko je bilo dobro, a koliko su grešaka pravili. Kada naprave bilans svega do sada urađenog, tek onda će da im usledi novo razdoblje. Taj period donosi mnogo više obaveza i mogućnost napretka, ali i odgovornosti u vođenju firme.

Rak

Rakovi poslovno dobro kreću ovog meseca. No, kraj meseca biće im napet jer će doneti nove poslove i zadatke, koje je teško odraditi “samo onako”. Tako da će svi Rakovi morati da se dodatno angažuju. U ovom periodu nemate previše slobodnog vremena. Ali, ono što je najvažnije, u poslu će vas pratiti sreća.

Lav

Vrlo dobar period za Lavove, mogućnost novih poslova i saradnje sa novim ljudima koji im donose zarade, poslovni napredak. Trebalo bi obratiti pažnju na komunikaciju krajem meseca, jer je moguće da Lavovi budu preumorni i preforsirani poslovnim obavezama, pa lako mogu ući u sukobe verbalnog tipa. Vodite računa da vi ne pokreće sukob jer niste uvek u pravu.

Devica

Device će morati malo da ‘spuste loptu’, kad je posao u pitanju, jer je septembar bio mesec pun aktivnosti na tom planu. Krajem meseca će moći da postignu dogovor sa saradnicima na poslu ili sa ljudima sa kojima tek treba da počnu da sarađuju. Savet bi bio da se dobro organizuju do kraja meseca, jer će imati dodatnih aktivnosti u poslovnoj saradnji sa drugim ljudima, ili će raditi neki honorarni posao.

Vaga

Ovaj mesec je vrlo bitan za sve Vage, jer Saturn konačno više neće biti u njihovom znaku. To znači da će doći jedan manje stresan period, kako po pitanju posla, tako i u vezi sa drugim obavezama. Vagama se savetuje da se okrenu izvršavanju manjih zadataka i da ne nameću sebi veće obaveze. Ova godina je do sada već bila dovoljno iscrpljujuća za Vage. Obaveze su bile brojne, čak i tokom leta.

Škorpija

U oktobru Saturn ulazi u znak Škorpije, tako da je ovaj mesec početak jednog ozbiljnog perioda za sve rođene u ovom znaku, posebno za one koji se spremaju da započnu nove poslovne poduhvate ili planiraju da se školuju i obrazuju. Bilo bi dobro da polako isplaniraju sve detalje u vezi sa svim novinama koje im dešavaju na području posla, zarade i ambicija. Velika je mogućnost za školovanje i usavršavanje u inostranstvu.

Strelac

Mars je u znaku Strelca, tako da je oktobar vrlo aktivan i pun obaveza za sve u tom znaku, posebno za one koji planiraju poslovni put ili imaju obaveze tipa nekih ispita ili novih dodatnih zadataka. Krajem meseca biće malo smanjeni tempo rada. No, bilo bi dobro da Strelci naprave dobar plan rada i za naredni mesec, jer ih i u narednom periodu očekuje dosta poslovnih obaveza.

Jarac

Saturn će svim Jarčevima doneti velike ambicije, koje se u narednom periodu ostvaruju uz veliki rad, napor i odricanje. Samo oni koji su spremni na rad, i to težak i naporan rad, mogu računati na uspeh koji dolazi kasnije, kao i sve u životu Jarčeva. Iako će ovo biti naporan period, mnogim Jarčevima će doneti ostvarenje ranijih planova i ambicija.

Vodolija

Vodolije bi trebalo da se osećaju bolje u ovom mesecu, kada je posao u pitanju. Postoji šansa da im se poveća zarada, što je vrlo moguće da bude tokom ovog meseca. Mnoge od njih će raditi i dodatni posao ili se dodatno angažovati. Ipak, nove prilike zahtevaju i dodatnu energiju i veći trud. Nešto ćete raditi za sebe, ali ćete biti u prilici da pomognete drugima u ime dobre saradnje sa kolegama.

Ribe

Mars će tranzitirati u njihovom polju karijere i posla, pa im donosi obaveze koje su im na neki način nametnute. Ribe neće biti u stanju da sve urade do kraja, pa im u pomoć uskaču prijatelji i poslovni saradnici. To je i logično, jer ste i vi pomagali drugima kada je bilo neophodno. Vreme nestabilnosti i nesigurnosti trajaće još vrlo kratko, ali budite oprezni naročito ako se radi o investiranju veće sume novca.

Podelite ovaj tekst: