МИЛАНСКИ ЕДИКТ: У Ниш стижу и вински витезови

Толеранција и позитивне идеје морају се овим поводом послати из наше земље свету, и то у години када ће Ниш и цела Србија бити у центру пажње, каже Лиза Радмила Браун која је преузела организовање значајних догађаја за промоцију културно-историјских и привредних богатстава наше земље. У мају гости Србије вински витезови из реда витеза Светог Ђорђа

nisНеуморна, креативна и увек спремна за нове подухвате кад је у питању промоција несумњивих вредности наше земље, Лиза Радмила Браун је у години обележавања 17 векова Миланског едикта осмислила и већ започела организовање светски значајних догађаја у Србији.

Да подсетимо, као што је Економетар већ писао, Лиза Радмила Браун је још 1996. године основала прву ексклузивну дистрибутерску инострану издавачку кућу „Инглиш бук“ (The English book), док је њен син Ричард Браун касније преузео туристичку агенцију „Инглиш турс“ (The English toors). У њиховом породичном власништву се налази и трећа фирма, „Инглиш пот“ (The English pot), која нуди широки дијапазон енглеског порцелана за продају.

Схватајући значај који би наша земља могла имати од обележавања важног датума, не само за историју хришћанства и цркве, већ и за историју читавог света, Лиза Радмила Браун је осмислила неколико пројеката. Комплетни тимови, које је у међувремену образовала и на чијем је челу, већ се увелико припремају за деликатне послове.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: