NOVI POSLOVNI PODUHVAT KOMPANIJE PERIHARD INŽENJERING: Ušteda resursa i transparentnost troškova

Primenom MPS koncepta troškovi štampanja u kompanijama, malim i srednjim preduzećima biće smanjeni za 10 do 30 odsto, omogućiće se ušteda ljudskih resursa i potpuna bezbednost rukovanja internom dokumentacijom

Bogdanka Pešić

Proizvodnjom stalaka od pleksiglasa za matrične štampače u skromnim uslovima svog doma, Bogdanka i Danilo Pešić su pre više od dve decenije ugradili temelje uspešne porodične firme. Posle velikih iskušenja, borbe s nedaćama turbulentnog vremena i nestabilnog okruženja, Perihard Inženjering danas je pozicioniran na samom vrhu proizvođača remontovanih toner kaseta i servisera laserskih štampača.

Za sve ove godine, zahvaljujući vizionarstvu vlasnika, firma je pronalazila slobodne prostore u oblasti tzv. računarske periferije i pod sloganom “Najbolji prijatelj vaših štampača” osvajala i domaće, ali i tržišta van granica Srbije.

Sticajem okolnosti, gospođa Bogdanka Pešić je, posle iznenadne smrti supruga, ostala na čelu preduzeća koje zapošljava visokoobrazovane stručnjake svih profila neophodnih oblasti informatike. Oni veoma uspešno ostvaruju ideje i poslovne planove svoje direktorke, usredsređene na uštedu finansijskih i ljudskih resursa mnogobrojnih korisnika.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: