OЧНА БОЛНИЦА „ПРОФЕСИОНАЛ ДР СУВАЈАЦ“

Власници болнице „Професионал др Сувајац“ пред очима јавности кроз ТВ акцију „Идеалан профил” изабрали су најбољу дипломирану студенткињу Медицинског факултета за сталног члана свог колектива

porodicni-biznisЗавршити факултет с највишом оценом и с дипломом под руком одмах добити посао у струци, данас и овде, у земљи Србији, равно је појави из домена фантастике. Ипак, како је ово наше доба и време чуда, она се понекада, уз нечије свесрдно ангажовање, чак и догоде. Као, на пример Кристини Савић из Бора, девојци која је са просечном оценом 9,54 дипломирала на Медицинском факултету у Београду и као радо виђен подмладак прихваћена у очној болници „Професионал др Сувајац“.

Ова земунска специјалистичка здравствена установа прикључила се акцији ТВ Б92 „Идеалан профил” која на специфичан, транспарентан и крајње демократски начин доказује да је чак и у Србији могуће доћи до посла без веза, протекције, страначке припадности или познавања „важних фактора”.

Млади лекари

Као нека врста reality show програма, пред очима широког ТВ аудиторијума „Идеалан профил” јавности представља младе људе у потрази за послом у струци. Тестовима из опште културе и области за коју су се школовали, они се надмећу за улазницу у један од најважнијих сегмената живота – запослење.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: