PANACOMP – ZA PUTNIKE RADOZNALOG DUHA: Bez granica u “zemlji čuda”

Ivanka Tasić iz Novog Sada dve decenije je na čelu turističke agencije koja svojim klijentima osmišljava putovanja umnogome različita od aranžmana drugih turoperatora

Da zaista iskreno nije verovala da Srbija jeste zemlja istinskih čuda, Ivanka Tasić iz Novog Sada ne bi se, tačno pre dve decenije, upustila u izazov da mnogobrojnim poklonicima putovanja ta čuda i pokaže. Dugogodišnja poslenica moćne turističke agencije Kompas imala je dovoljno iskustva da u prelepim krajolicima Srbije i gostoprimstvu njenih ljudi prepozna savršenu destinaciju za putnike željne čarolija netaknute, ili tek ponešto ljudskom rukom oplemenjene, bogomdane prirode i dragocenih spomenika istorije i kulturnog nasleđa.

Zato je zvaničnom nazivu svoje agencije PanaComp pridodala i odrednicu “zemlja čuda Srbija” tek da bi putnicima koji je pohode bilo sasvim jasno kuda su krenuli i šta ih sve očekuje na turističkom putovanju punom iznenađenja.

Ma koliko fascinantne i privlačne, lepote jedne zemlje teško mogu da se omeđe državnim ili administrativnim granicama. Tu jednostavnu činjenicu Ivanka Tasić je primenila u poslovnoj politici svoje putničke kompanije, tako da je ponudom regionalnih i međunarodnih tura povezala zemlje okruženja, kako bi turistima koji dolaze i sa dalekih destinacija pružila celovitu sliku ovog dela Balkana.

Kako je PanaComp pune dve decenije prisutan u turizmu Srbije, pitali smo Ivanku Tasić da za Magazin Biznis objasni kakva je bila početna zamisao o ponudi budućim klijentima.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: