ROBIN ŠARMA U BEOGRADU: Što dalje od prosečnosti

Jedan od najpoznatijih svetskih stručnjaka za predvodništvo govorio je o taktikama i umeću rukovođenja i načinu kako da se postane vođa bez titule

Robin Šarma u Sava Centru

Na promociji knjige-prvenca Robina Šarme ”Kaluđer koji je prodao svoj ferari” bile su prisutne 23 osobe, od kojih su najveći deo činili članovi njegove familije. Da je, kojim slučajem, bio obeshrabren ovom činjenicom, Šarma nikada ne bi postao jedan od najcenjenijih gurua predvodništva savremenog doba čija predavanja i knjige, kao neku vrstu Biblije, prati i čita svako ko je za svoj životni i profesionalni put izabrao uspeh.

Momak iz skromne porodice, rođen u malom mestu na istočnoj obali Kanade, verovao je u sopstvene snove, a svojom misijom danas smatra nastojanje da i drugima prenese veru i istrajnost u onome što su naumili, makar ih na samom startu dočekale kritike, neverica ili epitet “ludaka” kojim se od pamtiveka nazivaju oni koji streme ili dosežu genijalnost. Za Robina Šarmu oni su vizionari, nagrađeni za svoju hrabrost, upornost i veliki trud.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: