У БЕОГРАДУ ОТВОРЕН ПРВИ 5asec (ПЕТАСЕК) ЛОКАЛ

У наредних неколико година Петасек ће уложити по 100 хиљада евра за сваки од будућих 25 локала у Србији, препознатој као озбиљан потенцијал за ширење мреже услуга одржавања текстила и одеће

5asecПосле готово четири и по деценије од почетка освајања водеће позиције међу светским лидерима у области неге текстила, одеће и хемијског чишћења, француска компанија 5asec (Петасек) крочила је на тло Србије. У уторак 12. јуна, у Каленићевој улици на београдском Врачару отворен је први од 25 локала којима ова компанија планира да освоји муштерије и у нашој земљи.

У присуству господина Давида Стаболза, председника компаније Петасек, и Дрососа Крисантоуа, директора кипарске компаније Драј клининг сервисис (Dry Cleaning Services), свечаној промоцији првог локала у Београду и Србији присуствовале су многе угледне званице из света бизниса и јавног живота.

Ова француска компанија, са седиштем у Женеви, данас у својој пословној мрежи има више од две хиљаде локала у 32 земље на четири континента. Дневно седам хиљада запослених опслужи око 120 хиљада корисника и на специфичан начин обради више од 300 хиљада артикала.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: