VERONIKA PUNČEVA, METRO KEŠ END KERI SRBIJA: Biće još Metro centara u Srbiji

Do sada je 2010. godina bila naša najbolja godina u poslovanju. Nema tajne u ovom biznisu. Nekada jednostavne stvari najbolje daju odgovor. Morate da osluškujete potrebe kupaca i da odgovarate na njih. Ako traže nižu cenu, onda je morate dati

Veronika Punčeva

Beogradu su potrebna i više od tri Metro centra, jer grad ima ogroman potencijal. To se pogotovo uklapa u koncept kompanije Metro koja ima u vidu poslovanje „biznis tu biznis“ (business to business), što znači poslovanje sa profesionalcima. Vidikovac, gde se nalazi naš treći Metro Keš end Keri (Cash & Carry) Srbija, predstavlja deo Beograda koji je za nas veoma važan jer nije bilo razvijene veleprodaje u trgovini. Generalno, mi vidimo veliki potencijal za otvaranje još radnji u Srbiji i već razmišljamo u tom pravcu.

Ovako je na naše pitanje o tome zašto su izgradili i nedavno otvorili treći Metro u Beogradu, u naselju Vidikovac, odgovorila Veronika Punčeva, predsednica Upravnog odbora kompanije Metro Keš end Keri u Srbiji.

U razgovoru za Magazin Biznis, Veronika Punčeva ističe zadovoljstvo uspešnim poslovanjem ove kompanije u Srbiji u prošlih šest godina, govori o sve većoj popularnosti privatnih robnih marki (Private Label) ali i podseća na probleme koje u poslovanju može da izazove nestabilan kurs domaće valute.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: