JELENA KOVAČEVIĆ, MCCANN ERICKSON PR: Tržište komunikacija će se tek razvijati

Dobar tim smatram ključnim za svaki uspeh, bez dobrog tima nemate šansu

Jelena Kovačević

Meken Erikson PR, jedna od vodećih agencija za odnose sa javnošću u zemlji i regionu, dobila je nedavno od Društva Srbije za odnose sa javnošću priznanje za PR agenciju godine. Meken Erikson PR ovo priznanje dobija već četvrti put, dok u međuvremenu, na srpskom tržištu neprekidno nastaju nove agencije, ali se neke i gase. Komentarišući konstantnu lidersku poziciju koju kontinuirano drže na srpskom tržištu, Jelena Kovačević, izvršna direktorka, kaže za Magazin Biznis da u tome i jeste njihova najveća odgovornost – biti prvi:

– Da bismo zadržali lidersku poziciju, ključno je da pratimo trendove i svetsku praksu i know how donosimo na domaće tržište. Ono čemu je McCann Erickson Public Relations iskreno posvećen jeste stalna edukacija zaposlenih, jer bez obrazovanih, informisanih i kreativnih
ljudi, ni jedna PR agencija ne može ni da zamisli da dođe na vrh, a ne da tu i ostane. Dobar tim smatram ključnim za svaki uspeh, bez dobrog tima nemate šansu.

Etika je nešto što ne smemo zaboraviti, jer informacijama kojima raspolažemo utičemo na kreiranje slike, odnosno percepcije, o nekome ili nečemu, pa je etika u baratanju informacijama ključna da bi vam verovali.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: