Cvet uspeha za ženu zmaja 2013.

Sekcija Ženski biznis klub, Udruženja poslovnih žena Srbije, dodelila je 29. oktobra uveče, na svečanosti u zemunskom teatru „Madlenijanum“, prestižne nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“ (sedmi put), sa ciljem da podrži i afirmiše žensko preduzetništvo u Srbiji

cvet-uspeha-za-zenu-zmaja-2013Pod sloganom „Žene znaju kako biti uspešna“, nagrade Udruženja poslovnih žena Srbije su i ove godine dodeljene u dve kategorije i jednoj potkategoriji, a uručena su i specijalna priznanja. Nagradu za „najevropskiju žensku firmu” dobile su Danijela Biškup, suvlasnica i direktorka preduzeća „Identity Plus“ d.o.o. iz Beograda i dr Branka Ivošević, vlasnica specijalističke oftalmološke ordinacije „Perfect Vision“ iz Subotice. Jarmila Bohuš, direktorka i suvlasnica firme „Agroplod“ d.o.o. iz Gložana kod Bačkog Petrovca i Svetlana Vučković, vlasnica agencije „Nana S.V.“ iz Beograda, nagrađene su za „najbolji model zapošljavanja“. U potkategoriji „samozapošljavanje“ dobitnica priznanja je Olgica Arađanski, vlasnica SZR “Butik sveća” iz Kikinde.

Na konkurs za priznanje „Cvet uspeha za ženu zmaja“ prijavilo se 38 kandidatkinja, a njih 13 je ponelo titulu „žena zmaj”. Sve kandidatkinje su predstavljene u specijalnoj publikaciji, a svečanosti su prisustvovali brojni gosti, članice i partneri UPŽ, predstavnici stranih ambasada, privrednika i medija.

Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije i autorka projekta „Cvet uspeha za ženu zmaja“, u uvodnoj reči je istakla da ova asocijacija obeležava 15 godina postojanja tokom kojih je 3.500 žena iz cele Srbije prošlo različite obuke, a posao je otpočelo približno 200 žena.

– Udruženje je postalo mesto na koje odlazite i kad ste najumornije, jer znate da ćete tamo „napuniti baterije“, dobiti podršku koleginice u trenucima kad vam je najpotrebnije, ostvariti novi kontakt, otkriti novu mogućnost koja će možda biti i presudna za vaš dalji poslovni put. Sve to, i još mnogo više, svakodnevica je Udruženja poslovnih žena Srbije – rekla je Sanja Popović Pantić.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE: Država godišnje gubi 300 miliona evra
  • FAKULTET ZA EKONOMIJU, FINANSIJE I ADMINISTRACIJU (FEFA) OBELEŽIO JUBILEJ: Deset uspešnih generacija FEFA
  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • NOVI PROJEKAT BANKE INTEZA ZA PODSTICAJ AGRARA: Pobednici konkursa ”Inteza farmer 2013”
  • POŽAREVAČKA KOMPANIJA OBARA REKORDE: Još deset miliona evra investicija u Bambi
  • SAVET STRANIH INVESTITORA PREDSTAVIO JOŠ JEDNU “BELU KNJIGU”: Potrebne su brže i bolje reforme
  • BORIS VUKIĆ: APOKRIFI MENADŽMENTA (3): Ljudi su najveće bogatstvo kompanija
  • PITER F. DRAKER: DRAKER IZ DANA U DAN (9): Dobar finansijski plan je ključ uspeha
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2013.
Podelite ovaj tekst: