DEJVID STABOLC, PREDSEDNIK KOMPANIJE 5ASEC: Petasek investira tri miliona evra

Ova francuska kompanija, sa sedištem u Ženevi, danas u svojoj poslovnoj mreži ima više od 2.000 lokala u 32 zemlje na četiri kontinenta. Dnevno, sedam hiljada zaposlenih opsluži oko 120 hiljada korisnika i obradi više od 300 hiljada artikala

Posle gotovo četiri i po decenije od početka osvajanja vodeće pozicije među svetskim liderima u oblasti nege tekstila, odeće i hemijskog čišćenja, francuska kompanija 5asec (Petasek) stigla je i u Srbiju. Sredinom juna je u centru Beograda otvoren prvi od 25 lokala kojima ova kompanija planira da osvoji mušterije i u našoj zemlji. U narednih tri do pet godina, ova kompanija će u Srbiju investirati tri miliona evra.

Svečanom otvaranju je prisustvovao i Dejvid Stabolc (David Stabolz), predsednik kompanije Petasek.

Ova francuska kompanija, sa sedištem u Ženevi, danas u svojoj poslovnoj mreži ima više od 2.000 lokala u 32 zemlje na četiri kontinenta. Dnevno, sedam hiljada zaposlenih opsluži oko 120 hiljada korisnika i na specifičan način obradi više od 300 hiljada artikala.

Posle ozbiljnih, opsežnih i detaljnih analiza Srbija je prepoznata kao najveći potencijal među zemljama bivše Jugoslavije za ulazak Petaseka na ovaj deo regiona.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: