Др ЈYOTI GUPTA: Пословна едукација генерише најбољу камату

“Улагање у пословну едукацију је најсигурнија инвестиција коју можете направити и која увек генерише најбољу камату”, каже др Jyoti Gupta, консултант за Светску банку и Европску комисију, декан COTRUGLI Business School и светски признати финансијски стручњак, у разговору за Економетар

guptaДр Gupta је декан COTRUGLI Business School за чије Еxеcutive MBA и MBA програме додељујемо стипендије вредне 105.000 евра. Први круг стипендијског процеса траје до 21. 3., до када се кандидати који задовољавају услове могу пријавити на www.cotrugli.eu/scholarships. Након тога, а у складу с материјалима које пошаљу, кандидати ће бити позвани на селекцијско финале. Финале ће се одржати 31. марта и 1. априла у Београду, а најбољих 12 ће након 10-сатног такмичења бити награђени стипендијама за међународно акредитоване Еxеcutive MBA и МBА програме на COTRUGLI Business School.

• Зашто је пословна едукација битна у време кризе?

– Сматрам да је улагање у пословну едукацију од пресудне важности, посебно у време кризе – то је најсигурнија инвестиција коју можете направити и која ће сигурно уродити најбољим каматама. MBA програми, као светски признати стандард последипломске пословне едукације су у сваком случају адекватан избор. Међутим, од кључне је важности одабрати праву школу која ће вам пружити едукативну услугу. Притом ваља имати на уму квалитет предавача, практичност и применљивост програма, атрактивност пословних подручја која предавања покривају, отворене могућности нетворкинга с колегама из регије и квалитет истог. Резултат похађања MBA програма је уз обиман опсег стеченог пословног знања и нова компонента личног развоја.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: