ENERGETSKA BUDUĆNOST REGIONA: Ulaganja i sa Zapada i sa Istoka

U pripremi je drugo izdanje publikacije posvećene energetici kojom advokatska kancelarija „Karanović & Nikolić“ želi da upozna klijente i potencijalne investitore sa situacijom u regionu, mogućnostima za ulaganje, regulatornim okvirom, ali i primerima iz prakse

energetska-buducnost-regionaAdvokatska kancelarija „Karanović & Nikolić“ objaviće 24. aprila drugo izdanje publikacije posvećene energetici, nakon čega će uslediti njeno predstavljanje u svim državama regiona koje su obuhvaćene ovim obimnim istraživanjem. Finalna prezentacija planirana je u okviru obeležavanja 20-godišnjice asocijacije advokatskih kancelarija „Energy Law Group“, početkom septembra u Beču, na svečanosti kojoj će prisustvovati i svi članovi Energetske zajednice.

Prvo izdanje objavljeno je 2010. godine pod nazivom „U fokusu: energetika“, i od strane aktivnih učesnika u energetskom sektoru regiona ocenjeno kao uspešno i veoma korisno.

– Naša advokatska kancelarija pokušava da se specijalizuje za određene oblasti, ne samo prava, nego i industrije, tako da smo se, između ostalog, specijalizovali za oblast energetike. Želimo da klijentima i potencijalnim investitorima u sektoru energetike približimo ono što mi radimo i ono što se dešava, ne samo u Srbiji, nego i u regionu bivše Jugoslavije. To činimo i publikacijom „Focus on: Energy“, koju smo napravili tako da ne predstavlja čisto pravničku terminologiju, već praktične tekstove, kako bi poslovni ljudi razumeli gde dolaze, kakvo je ovo tržište, koje su dobre a koje loše strane, kako da posluju ovde – kaže za Magazin Biznis Miloš Vučković, advokat iz kancelarije „Karanović & Nikolić“.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • JUBILEJ PERIHARD INŽENJERINGA: Optimizacija štampe
  • AKCIJA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE: „Najbolje iz Srbije 2012.“
  • PRIMENA STANDARDA: Ko je taj ISO?
  • NOVO U TERMAMA OLIMIA I TUHELJ: Programi za zdrav način života
  • FILIP KOTLER, DŽON BOVEN, DŽEJMS MEJKENS: MARKETING U UGOSTITELJSTVU, HOTELIJERSTVU I TURIZMU (12): Timska prodaja u hotelijerstvu
  • PITER F. DRAKER: DRAKER IZ DANA U DAN (2): Liderstvo i odgovornost
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. aprila 2013.
Podelite ovaj tekst: