HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u decembru 2019.

Ovan

Postajete sve odlučniji i nepokolebljivi. Vraćaju vam se energija i elan, što će većina vaših kolega i saradnika da primeti. Trudite se da zadržite pozitivan stav i pristup. Moguć je konačno završetak jednog velikog projekta i priznanje za obavljen posao. Iako nemate izraženih zdravstvenih tegoba, savet je da obavezno povedete računa o svom imunitetu i da više odmarate.

Bik

Imaćete utisak da će vam za sve što treba da uradite biti potrebno mnogo više energije nego inače. Trudite se da se ne raspravljate i da se ne ubeđujete sa kolegama. Pojedini pripadnici ovog znaka mogli bi da očekuju priznanja. I dalje vodite računa da ne trošite novac bespotrebno, jer vam nije zadovoljavajuća finansijska situacija. Dovoljno spavajte i više vežbajte.

Blizanci

Prilike su oko vas, potrudite se da ih iskoristite. Može se desiti da dobijete jedan težak zadatak, ali ako mu pristupite kao prema izazovu, rezultat neće izostati. Pre nego što krenete u ozbiljno investiranje, napravite dobru analizu. Decembar će biti mesec koji vam pruža obilje mogućnosti da širite posao, kao i za rast zarade. Budite uporni u zamisli i ne oklevajte.

Rak

Konačno se konkretizuje vaš rad i stižu rezultati. I dalje budite strpljivi kada ulažete novac, iako ne možete odmah da očekujete rezultate, oni će stići. Ako imate dilemu, posavetujte se sa starijim kolegom koji vam je blagonaklon. Moguće duže putovanje u inostranstvo. Pokušajte da više odmarate i da pronađete vremena za rekreaciju.

Lav

Nije baš povoljan mesec za ulaganja, ali to ne bi trebalo da vas obeshrabri. Međutim, biće primećena vaša posvećenost i uslediće pohvale. Nemojte da donosite impulsivne odluke koje se tiču vaših finansija, već unapred planirajte vaše investicije. Teškoće i za one koji se bave građevinarstvom. Trudite se da izbegavate sukobe sa kolegama.

Devica

Dobar period za sve koji se bave privatnim poslom ili planiraju da se otisnu u preduzetničke vode. Moguće je da ćete morati da prolongirate rokove za određene projekte. Veći neočekivani finansijski dobici, a inače vam je dobar i konstantan priliv novca. Nezaposleni bi mogli da nađu posao u sektoru trgovine, zdravstva i komunikacija. Više druženja.

Vaga

Moguće je ponovo da idete na neplanirani put. Ovaj mesec je izvanredan za rešavanje pitanja koja se odnose na nekretnine i na vaš životni i radni prostor. Moguće su nove poslovne ponude, koje bi trebalo da razmotrite iako će vam se činiti možda i preambiciozne. Finansije odlične. Pijte više tečnosti i boravite u prirodi.

Škorpion

Neće vam baš biti naklonjene planete kada je o finansijama reč. Izbegavajte da počinjete nove poslove, već ih odložite, ako ste u mogućnosti. Trudite se da ne ulazite u neke rasprave, mada ćete imati razmimoilaženja. Moguće je da će se postaviti pitanje zaostalih dugovanja. Budite oprezni kada je reč o plaćanjima i rokovima. Više šetajte.

Strelac

Pazite šta potpisujete, budite oprezni i ne prihvatajte olako dogovore iako ćete imati puno mogućnosti. Kraj godine biće dobar za vas, polje novca naglašeno, tako da razmislite i o novim poslovima. Oni koji dugo čekaju novi posao, imaće odličnu šansu za promenu. Ovo se naročito odnosi na zaposlene u bankarstvu i računovodstvu. Više se družite.

Jarac

Konačno da se sreća i vama osmehne. U decembru će planete biti naklonjene za sve što radite a ima veze sa inostranstvom. Napokon ćete rešiti neki veći poslovni izazov. Moguća je saradnja sa strancima, ali i neočekivani put. Pred vama je period uspeha i stabilnosti. Zdravlje dobro.

Vodolija

Stiže priznanje za vaš minuli rad. Dobićete nove poslovne ponude, a pred vama su i mogućnosti za usavršavanje. Polje karijere kao i narednih meseci biće značajno naglašeno. Planetarni aspekti su takvi da morate da vodite računa da ne pravite greške, ali i pogrešne procene. Rešenje problema koji su se nagomilavali. Pokušajte da više odmarate.

Ribe

Ovaj mesec će vam biti u znaku karijere. Sagledaćete gde vam je mesto i šta su vam mogućnosti. Nemojte da oklevate, tražite povišicu, planete će vam biti naklonjene za tako nešto. Ukoliko dođete u sukob, pokušajte da budete staloženi i da razmirice rešite mirnim putem. Dobar period za one pripadnike znaka koji se bave konsaltingom i medicinom.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • MEĐUNARODNA KONFERENCIJA BEOGRADSKE BERZE “UPGRADE IN BELGRADE 2019”: Bez većih domaćih i javnih investicija, nema bržeg privrednog rasta
  • DESET GODINA POSLOVANJA „GASPROMNJEFTA” U SRBIJI: Do 2025. godine NIS investira još 1,4 milijarde evra
  • WOLFRAM SENGER-WEISS, CEO KOMPANIJE GEBRÜDER WEISS: Očekujemo rast poslovanja u Srbiji
  • STRATEŠKO ŠIRENJE POSLOVANJA NIS-a U RUMUNIJI: Naftu vadimo u Rumuniji, a prerađujemo u Srbiji
  • ODRŽAN BALKAN BIZNIS FORUM 2019 „OD DAVOSA DO BEOGRADA”: Kako da se ponašate i mislite kao lider
  • BIZNIS DODATAK: TRENDOVI I IZAZOVI U KOMUNIKACIJAMA I MARKETINGU
  • DIGITALNI VODIČ: Džepni uređaj umesto prevodioca
  • POSLOVNA SAZNANJA: Život – jedini pravi
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2019.
Podelite ovaj tekst: