HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u novembru

Ovan

Ovog meseca stiže velika zarada, tolika da ćete i neke zaostale dugove otplatiti. Uz to će vam se sigurno otvoriti mogućnost da zaradite na neki kreativniji način. Ali, morate da pazite kada pregovarate. Uvek je najvažniji dogovor koji postižete na kraju. Budite oprezni, ne svađajte se previše. Time nećete postići ono što želite. Bolje je da diplomatski pregovarate.

Bik

Za Bikove je ovo posebno dinamičan period – mnogo posla i putovanja. Spremni ste sve da uradite da biste dobili nagradu ili postali vođa tima. Novac vam stiže iznenada i moraćete da vodite računa da biste ga uložili u prave stvari koje mogu doneti profit. Ukoliko radite poslove koji su vezani za prava, sudstvo, nekretnine, očekujte razrešenje neke dugogodišnje situacije.

Blizanci

Ovog meseca imate pojačanu energiju za velike projekte i za saradnju sa velikim kompanijama i sa inostranstvom. Ako ste Blizanci koji se bave poslovima administracije, trgovine, ugostiteljstva, onda ćete sigurno pronaći način kako da brže dođete do novca sa manje fizičkog truda. Dobri datumi su od 15. novembra pa sve do 27. novembra, čak i za one koji su bez posla, a žele da se pokrenu i da se ozbiljnije angažuju.

Rak

Povedite računa o finansijama. Venera u znaku Vage može da vam donese situacije da rešavate neka pravna pitanja. Moraćete da se dobro namučite kako biste sve ispravili i rešili u vašu pravnu korist. Druga polovina meseca mogla bi biti bolja jer možete da računate na rad sa saradnicima koji su vam privrženi i odani.

Lav

Morate da povedete računa o saradnicima jer može doći kraj saradnje sa jednim prijateljem koji nije toliko vredan niti spretan kao vi. Bolje je da rešite sve odmah kako biste drugu polovinu meseca iskoristili za nov početak posla i uvećanje budžeta. Ako dobro procenite situaciju, možete imati uspeha. Sada je prilika da se ostvare neki vaši projekti iz prošlosti.

Devica

Vaš vladar Merkur je u Škorpiji do 6. novembra i to će biti dobar početak za vas jer ćete stići da sve uradite kako treba. Šefovi vas neće pritiskati, jer možete sve sami da završite. Povedite računa o novcu kada Merkur uđe u polje Strelca, jer to će biti vreme trošenja, preterivanja i mogućnost gubitka. Fokusirajte se na određene poslove, nemojte rasipati resurse.

Vaga

Vaš vladar Venera do 7. novembra biće u vašem sazvežđu pa će pojačati sve osobine Vage, posebno potrebu za druženjem. Već na početku meseca uradite poslove koji su važni za dalju budućnost. Međutim, planeta Mars ima svoj tranzit kroz znak skoro ceo mesec i to znači da Vage moraju da se ubrzaju i da preuzmu inicijativu. Krajem meseca stiže vam veća količina zarađenog novca.

Škorpija

Škorpije koje su već pokrenule velike projekte moraju biti zadovoljne stanjem u kojem se nalaze jer će konačno zaraditi veliki novac koji im je negde sudbinski predodređen. Morate u svom okruženju imati poslovne partnere koji su na položaju, bliski vlasti ili su iz inostranstva, jer tu leži velika zarada. Postajete sigurniji u sebe.

Strelac

Ovo je dobar mesec za sve Strelčeve koji planiraju da rade poslove trgovine i izgradnje. Imaćete puno optimizma i snage, kako biste izgurali projekat koji vam je preko potreban. Novac zarađujete lakše, posebno u drugoj polovini meseca. Tada vam se vrata otvaraju, posebno kada planeta Suce uđe u vaš znak od 22. novembra.

Jarac

Morate biti oprezni na početku meseca jer nemate preterano povoljne aspekte. Vodite računa kada Venera uđe u
Škorpiju jer nije u dobrom energetskom položaju, iako pravi dobar aspekt sa Plutonom iz Jarca. Krajem novembra se prave bolji aspekti, posebno sa Uranom. Pokrenite se – to je najteže, ali i najvažnije za ovaj znak.

Vodolija

Bićete otvoreni za nove poslove i nove ideje, ali svakako da se vi uvek pitate za sve što je važno. Pazite na vreme oko 20. novembra jer je tada položaj zvezda takav da novac može da vam isklizne iz ruku ukoliko dobro ne napravite plan rada. Saradnja sa Bikom, Ovnom, Jarcem – može uroditi plodom. Krajem meseca stiže novac za većinu Vodolija.

Ribe

Čuvajte se krađe i lažnih ljudi koji nude pomoć i dokumenta. Pazite šta potpisujete. Morate da se držite jasnih ciljeva. Druga polovina meseca donosi vam početak nove saradnja sa vatrenim Strelcem ili zemljanim Jarcem. Tada možete da napredujete i da zaradite više. Za nove projekte oslonite se na pomoć pouzdanih saradnika.


U ovom broju još i …

  • SAŠA MARKOVIĆ, DIREKTOR PRODAJE COCA-COLA HBC SRBIJA: Pomeramo granice i u izazovnim vremenima
  • TELEKOM SRBIJA ČUVA NAJVAŽNIJU OD SVIH MREŽA – MREŽU ŽIVOTA: Nijedna vrsta ne umire sama
  • DO KRAJA SLEDEĆEG APRILA PRODUŽEN ROK ZA NOVI MODEL FISKALIZACIJE: Prelazni period startuje 1. novembra
  • JESENJI VIVALDI FORUM MOKROGORSKE ŠKOLE MENADŽMENTA: A kad se čovek vrati, pitamo zašto se vratio…
  • SVE JE U LJUDIMA – IZAZOVI SAVREMENOG HR-A: Dušeci, restoran i sladoled
  • STRUČNA PRAKSA U KOMPANIJI ASEE: Prilika za mlade stručnjake da ostanu i rade u Srbiji
  • GERALD GRÜLL, DIREKTOR MALOPRODAJE U IMMOFINANZ-U: Ritejl parkovi – nove „zvezde” maloprodajnog sektora
  • SARADNJA PRIVREDE I PKS KROZ MODEL DUALNOG OBRAZOVANJA: Mladi brže do posla, kompanije do kadrova
  • KOLIKI JE ZNAČAJ NAJVEĆE NAFTNE KOMPANIJE ZA PRIVREDU ZEMLJE: U srpski budžet NIS godišnje uplati više od 1,1 milijarde evra za poreze
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. novembra 2021.
Podelite ovaj tekst: