ИВАНЧИЋ И СИНОВИ: Корак испред конкуренције

Под слоганом „Здравље то је трајање” Иванчић и синови су од мале породичне фирме прерасли у компанију са 115 запослених и освојили поверење клијената и у нашој земљи, али и изван њених граница. Познати су по свом бренду „Пробиотик“.

ivancic-i-sinoviДа је, којим случајем, Нада Миловановић Иванчић после завршеног Медицинског факултета у Београду нашла посао у струци, њена професионална каријера отишла би у сасвим другачијем смеру. Овако, стицајем околности и мање својом вољом, обрела се у водама приватног бизниса, у свету медикамената, на кормилу компаније Иванчић и синови које дели са супругом Братиславом.

Ове године навршиле су се две деценије од оснивања компаније, у нашој земљи, али и изван њених граница препознатљиве по мрежи апотека, многобројним лековима и другим фармацеутским производима. Под слоганом „Здравље то је трајање” компанија је добро позната у Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији, Украјини, Казахстану, Бугарској, где се извозе производи из најсавременијих погона у Старим Бановцима.

У разговору за Економетар Нада Миловановић Иванчић, заменица генералног директора компаније Иванчић и синови и директорка апотекарске установе Иванчић и син, објашњава шта је иницирало пословни потез оснивања компаније и какве су циљеве поставили себи на почетку рада.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: