„СИБАРФЛЕКС“: Профитабилан породични бизнис

Породица Додић разноврсним програмом брусног материјала све присутнија на тржишту. Савремена производна линија омогућава наступ и на тржишта земаља у окружењу

srbflex„Мала предузећа велика шанса“ кованица познатог привредног мага са југа Србије Драгана Томића, председника компаније „Симпо“ из Врања, која је пре деценију и по претворена у стварност, омогућила је привредни препород, развој, опстанак и зауставила миграцију становништва из седам општина Пчињског округа на југу централне Србије.

Овако за Економетар казује Љубиша Додић, својевремено врстан комерцијалиста бујановачке „Хебе“, који се од 1994. године успешно бави приватним бизнисом.

– Пројекат мале привреде и малих предузећа који је реализован уз подршку „Симпа“ умногоме је утицао на развој овог краја, али и на моје опредељење да се окренем породичном бизнису. Тако сам те, сада давне, 1995. године, заједно са сином Данилом, ћерком Аницом и зетом Иваном Дудуковићем кренуо са производњом, односно конфекционирањем брусног материјала, каже Љубиша Додић, власник и директор све успешнијег приватног предузећа „Сибарфлекс“ у Давидовцу код Врања.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: