“JOBERTY TECHNOLOGIES”: Већ смо на хрватском тржишту, улазимо у Калифорнију и додатно растемо у Србији

Joberty је платформа за запошљавање у ИТ индустрији која повезује програмере који траже посао са технолошким компанијама које запошљавају те профиле. После великог светског признања у Дубаију, следећа рунда инвестирања ће бити коришћена за интернационални развој, тако да много интересантних вести из Joberty-а можете очекивати и у 2022. години, најавио је Никола Мијаиловић

Заслужено признање за Joberty тим (слева): Никола Мијаиловић, Душица Лукић, Славко Шапоњић и Небојша Арадски

На такмичењу “Supernova izazov”, које је одржано крајем октобра у Дубаију, на GITEX Future Stars – највећем догађају посвећеном развоју стартапова у региону Блиског истока, Северне Африке и Јужне Азије, стартап из Србије

“Joberty Technologies” освојио је награду као најбољи у категорији Marketing Technology. “Joberty Technologies” је победио у конкуренцији од преко 750 најбољих стартапова из целог света и освојио награду од 4.000 долара. Никола Мијаиловић, генерални директор и оснивач овог стартапа, ексклузивно за Економетар, одмах по повратку из Дубаија, говори о значају признања које су освојили и о плановима за наредни развојни циклус. На питање Економетра да ли ће награда са GITEX-а „пореметити“ планове, Никола каже да неће. Напротив!

– Ова награда нам отвара нове могућности када је Блиски исток у питању, које пре GITEX-а сигурно нису биле на том нивоу. GITEX као tech догађај је изузетно препознат не само на Блиском истоку, већ и у целој Азији, тако да нам освојена награда потенцијално отвара врата изузетно великих и брзо растућих тржишта у том делу света. Један од разлога учествовања на GITEX-у је управо и упознавање са специфичностима тржишта Уједињених Арапских Емирата и МЕНА тржиштем (државе Средњег истока и Северне Африке), каже Никола.

Наредна пословна експанзија долази после ширења на тржиште Хрватске, на које су и званично ушли средином октобра ове године, баш у току одржавања GITEXa. „Истовремено радимо на бета тестирању платформе за тржиште Сједињених Америчких Држава“, каже Никола и наглашава да их тек после сајма у Дубаију чека посао на операционализацији контаката успостављених у току самог GITEX-a.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • БЕЗБЕДАН САЈТ – БЕЗБЕДНИЈА Е-ТРГОВИНА: Сајбер криминалци не бирају жртву према величини предузећа
  • ОДГОВОР BANCA INTESA НА ИЗАЗОВЕ НА ДИГИТАЛНОМ ТРЖИШТУ: Клијенти су радо прешли на дигиталне сервисе
  • САША ЛЕКОВИЋ, ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР ТЕХНИКЕ У КОМПАНИЈИ ТЕЛЕНОР: Улажемо у квалитет мреже и у најновије технологије
  • СРПСКИ ПРИВРЕДНИЦИ НА СВЕТСКОЈ ИЗЛОЖБИ У ДУБАИЈУ: Добра основа за даљу пословну сарадњу
  • Следећи број Економетра излази 7. децембра 2021.
Podelite ovaj tekst: