JOŠ JEDNA VELIKA DOMAĆA INVESTICIJA U JAGODINI: Kupovina, zabava, uživanje…

VIVO šoping park u Jagodini ponudiće građanima Srbije jedinstveni način kupovine, zabave i sporta. To je i najveći investicioni poduhvat, od 15 miliona evra, u ovom pomoravskom gradu za poslednje dve decenije

Ovog leta na najatraktivnijoj lokaciji u Jagodini počinje izgradnja jednog od kapitalnijih objekata ovog pomoravskog grada, VIVO šoping parka koji je već stekao epitet najvećeg neimarskog poduhvata tog kraja u poslednje dve decenije. Iza celog zamašnog projekta stoji kompanija VIVO Shopping park, na čelu sa mladim direktorom Pavlom Andrićem, magistrom mašinstva.

Ova privatna firma, utemeljena kroz porodični biznis koji traje još od 1989. godine, nosilac je celokupnog projekta vrednog 15 miliona evra koji će sledećeg leta, kada bude okončan, Jagodini i celom regionu ponuditi sasvim nove standarde kupovine, rekreacije, stanovanja i zabave.

U razgovoru za Magazin Biznis mr Pavle Andrić objašnjava značaj ovog poduhvata i angažovanje kompanije u projektu koji je, ujedno, i jedna od najvećih domaćih investicija u centralnoj Srbiji.

• Šta Vas je iniciralo, pa i ohrabrilo, da u trenutnoj ekonomskoj situaciju kod nas, pa i u celoj Evropi, uđete u ovaj posao?

– Prvenstveno svest o potencijalu domaćeg tržišta. Zadovoljni smo i dobrim uslovima za pribavljanje građevinskih dozvola, kao i predistorijom našeg poslovanja usmerenog prema području Pomoravlja. Imamo i vizionarski pristup razvoju lokalnih uprava u Srbiji. Mi Jagodinu prepoznajemo kao grad u razvoju čiji će se pun potencijal tek videti. Takođe, želimo da doprinesemo Jagodini kao značajnoj turističkoj destinaciji.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: