MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u julu

Ovan
Početak meseca obeležava ulazak Marsa u znak Vage, tako da će pripadnici ovog vatrenog znaka morati da računaju na velike promene kada su u pitanju poslovni odnosi partnerskog tipa, a naročito se to odnosi na mlađe pripadnike ovog znaka. Takođe, treba obratiti pažnju kakav utisak će ostaviti na saradnike sa kojima rade ili tek planiraju saradnju. Treba biti konstruktivan, posvećen poslu i ne ulaziti u sukobe verbalnog tipa. Što se tiče finansija Ovnovi će imati stabilne prihode tokom meseca, možda čak i mogućnost dodatne zarade krajem meseca.

Bik

Bikovi će imati vrlo aktivan i plodan period, pa oni koji ne moraju da idu na odmor u ovom periodu bilo bi bolje da se posvete poslu i saradnji sa mlađim kolegama, jer mogu ostvariti dobre rezultate i stvoriti mogućnost unapređenja na poslu. Ovaj mesec im donosi povećanje zarade ili im novac stiže sa dve strane, tako da će Bikovi biti jako zadovoljni i kada su finansije u pitanju.

Blizanci

Jupiter i Venera se nalaze u znaku Blizanaca, pa je ovaj mesec vrlo aktivan svim Blizancima. Šta god odlučili da rade ili pak da odmaraju, ovaj period im je naklonjen. Moguće je da poslovno sarađuju sa inostranstvom ili pak da prave nove poslovne planove koji se mogu realizovati tek na jesen. Novac pristiže, pa će Blizanci moći da ostvare svoje zamisli za koje je potreban novac.

Rak

Sunce u znaku Raka donosi pripadnicima ovog znaka pojačanu želju da rade i da se dokazuju. Imaće uspeha oni koji se dovoljno trude i koji imaju određeni plan svog rada. A većina pripadnika će se boriti da se dobro organizuje, jer im mnogo toga neće polaziti od ruke. Zato bi bilo najbolje da se okrenu odmoru ili nekom putovanju ako su u mogućnosti, jer tek sledećeg meseca ih čekaju bolji poslovni rezultati.

Lav

Mars će biti u znaku Vage u njihovom polju komunikacije i administracije, tako da će Lavovi imati period kada je jako bitna, čak i presudna, komunikacija, ali i sređivanje administracije na poslovnom planu. Ovaj period treba da se iskoristi da se sredi sve što je ostalo od prethodnog meseca, jer će Lavovi imati poslova i aktivnosti napretek. Mnogi će im ponuditi pomoć mada će retko koji Lav i prihvatiti da mu neko pomogne. Oni vole da rade sami, ih tokom ovog meseca očekuje veliki posao.

Devica

Mars izlazi iz njihovog znaka, tako da to donosi svim Devicama jedan vid olakšanja, pa će moći da se posvete nekim drugim aktivnostima, koje nemaju veze sa poslom i novcem. Krajem meseca je bitno obratiti pažnju na odnose sa saradnicima ili sa nadređenima, jer je moguće da propuste nešto veoma važno za njihov posao.

Vaga

Mars u prvom polju donosi vrlo aktivan poslovni period, ali i pojačava nervozu i nestrpljenje kod pripadnika ovog znaka. Savetuje se da se na vreme povuku ako ulaze u verbalne duele na planu posla i novca, jer mogu imati velike verbalne sukobe koji svakako nisu dobri ni za jednu stranu. Krajem jula će morati da pristanu na neke kompromise, koji im neće biti sasvim jasni, ali će morati da pristanu zbog budućeg posla.

Škorpija

Ovaj mesec Škorpijama donosi stabilnost na planu posla, a aktivnosti im se najviše odnose na zaradu i novac koji će stizati, i to je najbolji deo u ovom periodu. Moguće da im iskrsne nova poslovna varijanta, pa ako nisu u stalnom radnom odnosu, Škorpije mogu zasnivati novi radni odnos do kraja meseca.

Strelac

Ovaj period je standardno dobar, bez velikih promena kada je u pitanju posao i novac, mada je moguće da dođe do vraćanja duga od strane prijatelja. Do kraja meseca pripadnici ovog znaka mogu računati na novine na poslu koje se dešavaju polako, ali sigurno.

Jarac

Generalno loš i nestabilan poslovni period za Jarčeve, pa se savetuje da se što više odmaraju, a ako su primorani da rade moraju da unapred znaju plan rada. Jarčevi će imati dodatne troškove i moguće je da će pozajmljivati novac ili uzimati kredit.

Vodolija

Tokom ovog perioda Vodolije nemaju nekih novina ili promena na poslu, sve je standardno isto kao i do sada, samo što će nekim Vodolijama ovo da bude mesec novih početaka kada su u pitanju odnosi sa ljudima na poslu. Obratiti pažnju na komunikaciju, da ne bude drska i neljubazna, jer su Vodolije pod uticajem Urana koji ih tera na takvo ponašanje tokom jula.

Ribe

Konačno Mars nije u njihovoj opoziciji, pa će Ribe lakše da dišu. Biće im mnogo lakše i jednostavnije da bez opterećivanja komuniciraju sa nadređenima i sa saradnicima. Ribe su vrlo tajanstvene kad su u pitanju poslovni planovi, što će smetati njihovoj okolini.

 

Podelite ovaj tekst: