Јубиларна додела награда „Цвет успеха за жену змаја“

У прошлих десет година 97 жена је добило ово престижно признање, док је око 300 жена било промовисано у оквиру манифестације. У 2016. години у конкуренцији за награду било је 26 предузетница а награде су додељене: три у главним категоријама, две у поткатегоријама и десет специјалних признања. Др Сања Поповић Пантић, председница УПЖС, нагласила је да је у прошлој деценији циљ постигнут: успеси жена у предузетништву су учињени видљивим

Добитнице признања „Цвет успеха за жену змаја“ на централној церемонији 27. октобра 2016. у Мадленијануму

Добитнице признања „Цвет успеха за жену змаја“ на централној церемонији 27. октобра 2016. у Мадленијануму

На централној церемонији одржаној у четвртак, 27. октобра 2016. године у земунском Мадленијануму, Удружење пословних жена Србије (УПЖС) десети, јубиларни пут је доделило престижне награде „Цвет успеха за жену змаја“. Ове године у конкуренцији за награду било је 26 предузетница а награде су додељене: три у главним категоријама, две у поткатегоријама и десет специјалних признања. Како је истакла др Сања Поповић Пантић, председница УПЖС, током деценије одржавања ове манифестације постигнут је циљ да су успеси жена у предузетништву учињени видљивим:

– Намера нам је била и да анимирамо институције за подршку предузетништву да понуде програме за оснаживање женског предузетништва. У последњих 10 година оваквих програма је било, а у 2016. су још више интензивирани у склопу владиног пројекта „Година предузетништва“. Солидно за протеклих 10 година и недовољно за наредних 10. Зато је неопходно наставити са промоцијом, јавним заговарањем, едукацијама, пословним умрежавањем и јачањем партнерства са јавним и корпоративним сектором, рекла је председница Удружења ПЖС које је основано пре 18 година.

Поводом јубиларне доделе награда „Цвет успеха за жену змаја“ припремљена је специјална публикација а свечаности су присуствовали бројни гости, чланице и партнери УПЖС, представници страних амбасада и донатора, спонзора манифестације и медија.

Др Сања Поповић Пантић, председница УПЖ Србије и ауторка пројекта „Цвет успеха за жену змаја“, истакла је у уводном обраћању да су многи приметили да се признање „Цвет успеха за жену змаја” разликује од других која се додељују успешним привредницима:

– Оно што се на први поглед примећује јесте већи број додељених награда и искрене реакције добитница које много више говоре о трновитом путу успеха који су прешле да би дошле до таквог признања

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • ЕНРИКО ВЕРДОША: Како се заштитити од раста каматних стопа
  • Позив предузетницима да више користе лизинг
  • СЛОБОДАН ВЕЉКОВИЋ: Чинимо све да се повећа број осигураних предузетника
  • Јачају традиционалне везе двеју привреда
  • Најбоља решења у области дрвне индустрије
  • Бесплатни савети за управљање фирмом
  • Све више грађана заинтересовано за животно осигурање
  • Следећи број Економетра излази 6. децембра 2016.
Podelite ovaj tekst: