MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Poslovni horoskop za juli – avgust 2010.

Ovan

Ovo je period novih mogućnosti, onih na koje ste odavno čekali. Sredovečni Ovnovi mogu doživeti unapređenje a mlade očekuje dobro plaćen posao. Ali u periodu posle 15. jula treba da budete posebno oprezni ako donosite važne poslovne odluke. Mnogi Ovnovi će u toku leta dosta putovati u inostranstvo iz ličnih razloga (u posetu rođacima), ali i iz poslovnih (stručna usavršavanja). Ovo će biti prilično povoljan mesec za rešavanje finansijskih pitanja ili za ulaganje u nov posao.

Bik

U toku jula ćete imati prilike da pokažete šta znate i koliko vam je jaka volja, naročito u radu sa strancima ili ako vam se bude ukazala prilika da putujete u inostranstvo. Tokom leta, stalni saradnici će vam pružati najveću podršku i biće najodaniji, sa njima ćete moći mnogo toga da realizujete. Posle jula možete zaraditi ukoliko radite u trgovini, medijima ili marketingu.

Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka, od 2. avgusta ide retrogradnim hodom i utiče na vašu neodlučnost. Bićete skloni oklevanju kada bude bilo potrebno da pokažete odlučnost. Oni koji rade u medijima ili se bave poslom u kome treba da dođe do izražaja njihova komunikativnost imaće uspeha tokom jula. Nemojte oklevati u vezi sa poslovnim ponudama koje ćete dobiti do kraja avgusta. Ovo je period koji bi mogao da označi preokret za mnoge predstavnike vašeg znaka.

Rak

Tokom jula ćete biti spremni da se prihvatite posla o kome ste dugo razmišljali i planirali ga i bićete spremni da uložite dovoljno energije da biste videli rezultate svojih napora. Bilo bi dobro da u Biku i Škorpiji vidite moguće dobre saradnike a ne konkurenciju. U julu, posebno početkom meseca, bićete skloni povećim troškovima.

Lav

U julu su mogući nepotrebni konflikti sa kolegama ili sa šefovima što može dovesti do potrebe za radikalnim promenama. Imaćete na koga da se oslonite ali ipak, ako ne započnete posao koji planirate, posle avgusta budite mnogo oprezniji u donošenju odluka u vezi sa tim. Direktan hod Saturna, planete odgovornosti, posle 7. jula učiniće vas mnogo odgovornijim kada su u pitanju finansije. Budite oprezni kod ulaganja novca u nekretnine ili kod uzimanja kredita.

Devica

Ovoga leta će vam neko ponuditi nešto na šta ste dugo čekali. Na vama je da prihvatite ponudu uz sav rizik koji nosi takva odluka sobom. U avgustu možete imati neočekivane dobitke u igrama na sreću i verovatno ćete potegnuti pitanje rešavanja nekih zaostalih potraživanja. Bićete veoma energični u vezi sa svim pravima koja imate po zakonu na neki novac ili imovinu.

Vaga

Od kraja jula moći ćete u poslu da uradite mnogo toga na šta ste odavno zaboravili. Sada je moguće da napredujete u poslu, čak i ako ste na svoju karijeru stavili tačku jer ste možda u zrelom dobu – moguć je napredak, prelazak na bolje plaćeno radno mesto. Mnoge Vage doživljavaju renesansu u svakom pogledu, sve što su nekada želele, započele a nisu završile sada će biti moguće. One Vage koje su oklevale u nekom poslu, treba da krenu u akciju ovoga leta. Prilično dobra godina za one koji rade sa strancima.

Škorpija

Za predstavnike vašeg znaka veliki stres može biti ulazak Jupitera i Urana (iznenadni događaj, neočekivani obrt) u znak Ovna, u vaše astrološko polje svakodnevnih aktivnosti, gde će boraviti tokom leta. Zbog toga ćete imati utisak da ne znate na čemu ste i da morate da u hodu rešavate probleme. Od jeseni kreće hod Venere preko vašeg znaka, sve do kraja godine, što će vam doneti mogućnost uspeha u poslu. Ukoliko budete menjali radno mesto, prihodi će biti bolji.

Strelac

U toku jula i avgusta možete očekivati razne poslovne ponude, naglašena ambicija, bilo vaša ili vašeg šefa, biće povod poslu usred leta. Neće vam nedostajati pomoć saradnika entuzijasta a kontakti sa strancima doneće rezultat. Ipak, budite oprezni jer vam kasnije tranzit Marsa može doneti nevolje, jaku konkurenciju, podmetanje i spletke. U finansijskom pogledu imate šanse da naplatite neke stare dugove.

Jarac

Postoji mogućnost brojnih putovanja i sklapanja novih poslovnih aranžmana. Jedino što vam može nedostajati je energija i pouzdani saradnici, sve ostalo ćete imati. Imaćete potrebu da sve što se tiče vašeg posla držite pod kontrolom i nećete znati za odmor. Najveće dobitke imaće oni koji rade sa inostranstvom, u diplomatiji, u privatnim firmama, bave se novim tehnologijama i sportom.

Vodolija

Ako želite da osnujete svoju firmu, da poslujete sa strancima, da se usavršavate, moći ćete to u toku leta. Mnoga vrata će vam biti otvorena. U julu predstoji manja tenzija u odnosima sa Jarcem, Ovnom, Lavom. Avgust donosi ponovo mogućnost saradnje sa strancima, ovog puta postavljene na prave osnove i na duži rok. Vaš znak nije ugrožen u sferi finansija ali možete sredinom avgusta nesmotreno napraviti neki finansijski aranžman koji će vas ugroziti.

Ribe

Postoji mogućnost da otvorite svoju privatnu firmu, da počnete da se bavite nečim što vam može doneti veliku satisfakciju i mogućnost da se preko posla bukvalno proslavite. Mnoge Ribe ponovo kreću u osvajanje pozicija koje su odavno izgubile. Ali, u julu i avgustu budite oprezni kod sklapanja poslova, naročito ako se bude radilo o mogućem dugoročnom partnerskom odnosu. Septembar je povoljniji za nove poslovne aranžmane, možda ćete preći na odlično plaćeno radno mesto ili ćete preko privatnog posla imati dobre prihode.

Podelite ovaj tekst: