NIKOLA ŠUĆUR, BREND MENADŽER ZA AMSTEL: Borimo se kvalitetom i cenom

“Amstel” proizveden u Srbiji sada je dostupan i potrošačima Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Bugarske. Ujedinjene srpske pivare će nastaviti da razvijaju ovaj brend poštujući želje i potrebe potrošača, što će rezultirati i rastom tržišnog učešća

Nikola Šućur

Potrošači u Srbiji su oduvek veoma cenili “amstel” koji je, po njihovom mišljenju, pivo veoma visokog kvaliteta sa dugom i bogatom tradicijom, a kompanija Ujedinjene srpske pivare je lokalnom proizvodnjom, učinila da im “amstel” bude dostupan i vrlo pristupačan. Na nama je da kontinuirano radimo ispunjavajući najviše standarde poslovanja kako bismo opravdali poverenje naših potrošača – kaže Nikola Šućur, brend menadžer za “amstel”, o dgovarajući n a p itanje M agazina Biznis o tome šta je najvažnije u razvijanju poznatog brenda piva, koji, kao što je slučaj sa pivom “amstel”, počinje da se proizvodi u Srbiji. Naime pivo “amstel” se već godinu dana proizvodi u Srbiji, u Novosadskoj pivari (ranije MB pivara).

• Koliko je uloženo u razvoj da bi brend “amstel” bio isti i u Srbiji gde se proizvodi, kao i svuda u svetu?

– Kompanija Ujedinjene srpske pivare, članica Hajneken (Heineken) grupe, posluje u skladu sa visokim standardima koje je ova kompanija uspostavila na svetskom nivou. Kako bi “amstel” pivo proizvedeno u Novosadskoj pivari bilo potpuno istog kvaliteta i ukusa kao i svuda u svetu, rađena su višemesečna testiranja i usklađivanja. Nakon ocenjivanja i zvanične verifikacije od strane korporativne specijalističke laboratorije (Zouterwaude) u Holandiji stečeni su uslovi za početak proizvodnje u Srbiji i od tada se, u istu laboratoriju, svakog meseca šalju uzorci “amstel” piva na fizičko-hemijsku i mikrobiološku analizu kao i degustaciju, čime se obezbeđuje kontinuitet propisanog kvaliteta i ukus koji je identičan ukusu ovog piva proizvedenog bilo gde u svetu.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: