MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u februaru

Ovan

Februar je vrlo buran mesec za vas, posebno na ličnom i poslovnom planu. Očekuju vas razne izazovne situacije i iznenađenja. Zato stanite na loptu i potrudite se da odolite ličnom impulsu i želji za promenom i napretkom. Sasvim je izvesno da vam se u glavi vrte dobre nove ideje za zaradu i posao. Ali ne žurite, još se nisu stekli svi potrebni uslovi. Finansijska situacija vam je zadovoljavajuća.

Bik

Februarska slika planetarnog neba je vrlo povoljna na vašem poslovnom polju i karijeri. Pozitivni planetarni uslovi daju ovog meseca odlične poslovne prilike i dobre finansijske bilanse. Pogodno je vreme za nova ulaganja, proširenja delatnosti i unapređenje posla. Moguće su i nagrade, pohvale i priznanja. Finansijska situacija se naročito popravlja u drugoj polovini februara.

Blizanci

Ako ste do sada imali izvesne dileme u vezi sa promenom posla, došao je trenutak da to slobodno možete da učinite bez posledica, naročito posle 10. februara. Nove prilike su vam izvanredne, a nudi vam se i više novca. Ukoliko promenite posao, ostanite u dobrim odnosima sa šefovima. Ova povoljna planetarna situacija odnosi se i na nezaposlene predstavnike znaka, koji u februaru mogu naći posao.

Rak

Vaš poslovni deo života nastavlja se već ustaljenim ritmom i poslove obavljate rutinski, jer u februaru nema drastičnih pomaka niti će se događati bitne promene. Početak meseca donosi zabrinutost i nesigurnost u poslu, međutim, sve će doći na svoje već posle 19. februara. Tada ćete biti pretrpani poslom, a i finansijska situacija će biti bolja.

Lav

Ovog meseca vas planete podržavaju u uspehu na poslovnom polju. Očekuju vas priznanja i radikalne poslovne promene. U februaru su moguće promene firme, vrste posla u okviru firme ili zadaci na novim projektima. Velika je verovatnoća, da dobijete zadatak o kakvom ste maštali već duže vreme. Za posao vam je značajna druga polovina februara. Finansijska situacija će se znatno popraviti.

Devica

Februar vam obećava na poslovnom polju izvanredan period. Puni ste pozitivne energije i spremni ste da se uhvatite u koštac sa svim izazovima. Nastavlja se period poslovne sreće i zato ga iskoristite za unapređenje posla, plasiranje novih ideja ili preuzimanje novih projekata. Čuvajte se negativnih uticaja pojedinaca iz vaše neposredne blizine. Samo će vas iscrpljivati njihova negativna energija.

Vaga

Boravak planete Mars u vašem drugom polju novca budi vaše ambicije, a otvaranje izvrsnih prilika za baratanje tuđim novcem iz osmog polja, podstiče praktične talente za materijalno. Planetarna podrška i mlad Mesec upućuju vas na novi početak, gde tek treba da jednostavno pokažete umetničku veštinu. Pred vama je jedan vrlo ugodan mesec, prepun susreta sa uglednim ljudima. Iskoristite priliku.

Škorpija

Puni ste energije i zato sa neverovatnom brzinom i efikasnošću obavljate poslove. Finansijska situacija nije u potpunosti adekvatna vašem zalaganju, ali mnogo više vas muče dugovi i veliki troškovi. Sa druge strane, imate ogromnu kosmičku podršku za nove početke u smislu biznisa, proizvoda ili projekata. Pametnije je da se povežete sa drugima i grupama, nego da nastupite kao individualac.

Strelac

Vrlo ste posvećeni poslu, bez obzira na hladnu rutinsku atmosferu u kojoj radite. Jer, svesni ste da sada gradite svoju budućnost i zato se osećate srećno i superiorno. Nisu vam potrebna priznanja, jer sigurni ste u sebe i svoje mogućnosti. Širite pozitivnu atmosferu u svom okruženju. Planetarne energije vas podržavaju i odličan je trenutak da se osamostalite i otvorite svoj biznis.

Jarac

Gotovo sve planete su na vašoj strani i zato imate odlične poslovne prilike. Mlad Mesec takođe podržava ovu nebesku sliku, čineći skoro idealne uslove za sve poslovne početke. Za ambiciozne Jarčeve, ovo je idealan period za započinjanje poslova, projekata ili osnivanje preduzeća. Možete biti potpuno zadovoljni vašim godišnjim finansijskim bilansom. Smisao za biznis je vaša jača strana i zato hrabro napred.

Vodolija

Zbog još uvek prisutnog Marsa u vašem desetom polju karijere osećate se iscrpljeno na poslu i imate želju da se povučete. Nemojte da pokleknete, jer druga polovina februara donosi olakšanje i određenu satisfakciju. Novca nema, a ono što dolazi odlazi na troškove, račune, dugove i poreze. Ali, shvatite to samo kao jedan loš kratak period i nadajte se boljoj budućnosti.

Ribe

Kosmičke sile i njihov raspored podržavaju vas, najzad, nakon dugog perioda čekanja i neizvesnosti. Evo konačno prilike da pokrenete svoje potencijale, oslobođeni od svih strahova. Sada ste spremni da velikom brzinom ostvarite ciljeve. Ovo je odličan mesec za saradnju sa strancima. Kooperacija i zajedničke investicije mogu samo da donesu dobre rezultate.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • LI MANČANG, AMBASADOR NR KINE U BEOGRADU: Megaprojekat koji menja svet
  • BOJAN POPOVIĆ, DIREKTOR KOMPANIJE MINECO LTD: U rudarstvu nema brze zarade
  • VALERIJ OVSJANIKOV, PREDSEDNIK IZVRŠNOG ODBORA SBERBANK SRBIJA: Klijenti su nas prepoznali kao banku partnera
  • BILJANA TRIFUNOVIĆ, VLASNICA KOMPANIJE IFA – INTERNATIONAL FINANCIAL AGENCY: Moramo da se naviknemo na promene
  • ZAŠTO REORGANIZACIJA RADNOG PROCESA ZAVISI OD VOLJE POJEDINACA: Svako je sam odgovoran za svoj rad
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: GORDANA PANAJOTOVIĆ: Kako se gradi lojalnost zaposlenih
  • MENADŽERSKI VODIČ: Pohvale tračarenju
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. marta 2016.
Podelite ovaj tekst: