MILORAD MILANOVIĆ: Portal myGW ubrzava elektronsko praćenje pošiljki

Gebrüder Weiss je pokrenuo projekat myGW portal, koji klijentima omogućava da na jednom mestu i u realnom vremenu dobiju sve informacije za usluge koje koriste. Njegove pogodnosti koristiće krajem leta i kompanije u Srbiji

Milorad Milanović

Poslednjih godinu dana, situacija izazvana COVID-19 pandemijom, koja je uzdrmala ceo svet, ubrzala je razvijanje digitalnih rešenja i implementaciju pojedinih procesa u poslovnom svetu koji možda nisu bili prioritetni u tom momentu. Kompanije širom sveta, a pogotovo logističke, susrele su se sa naletom zahteva koji su krenuli da pristižu „online“ tako da je prilagođavanje na naglu ekspanziju ovog načina poslovanja dobilo na značaju. Razvijanje online platformi i „eBusiness“-a postali su neminovni i za operativni i za administrativni deo poslovanja.

Gebrüder Weiss je početkom prošle godine pokrenuo projekat myGW portal, koji klijentima daje mogućnost da na jednom mestu i u realnom vremenu dobiju sve informacije za usluge koje koriste u okviru Gebrüder Weiss-a. Uspešno se koristi već u devet zemalja, dok je naša zemlja, zajedno sa još četiri, u fazi implementacije i testiranja.

U martu ove godine je 3.611 korisnika širom sveta koristilo portal i uverilo se u sve pogodnosti koje on nudi, u šta će se uveriti i kompanije u Srbiji već krajem leta. Klijenti mogu da vide sve svoje naloge i prateću dokumentaciju, imaju mogućnost da vrlo jednostavno komuniciraju sa kompanijom, zatraže ponude za transport, a čak imaju mogućnost i da sami pošalju nalog za transport, koji se automatski vidi u našem transportnom sistemu.

Portal je jedan savršeni „Track and Trace“ sistem sa svim neophodnim dodacima koji klijentu omogućava brzu online komunikaciju, transparentno praćenje svih njemu bitnih naloga i podataka, a najvažnije od svega, vrlo je jednostavan za korišćenje.

MyGW projekat je prioritet kompanije Gebrüder Weiss na globalnom nivou, što pokazuje u kom pravcu želimo da se krećemo u budućnosti i koliki značaj pridajemo digitalizaciji, transparentnosti i prilagođavanju potrebama svojih klijenata.

Takođe, svakodnevno se postavljaju zadaci sa ciljem da se ubrzaju i pojednostave procesi kako bi se sve automatizovalo i digitalizovalo, a Gebrüder Weiss je na pravom putu da to i ostvari – trudimo se da budemo bar jedan korak ispred vremena.


U ovom broju još i …

  • NOVI EKSKLUZIVNI PROGRAM SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA: SAM Akademija – novi model edukacije menadžera
  • NAJVAŽNIJE IZMENE SETA ZAKONA KOJI SU OVE GODINE STUPILI NA SNAGU: Produžena primena olakšica za zapošljavanje
  • KOJI SU SVE PROBLEMI ESKALIRALI TOKOM PANDEMIJE: Zeleni i inkluzivni izlazak iz krize
  • KAKO JE I ZAŠTO BITKOIN NAPRAVIO REVOLUCIJU NA FINANSIJSKIM TRŽIŠTIMA: My precious bitcoin
  • TV SLIKE I PRILIKE: Vreme iskidano suprotnostima
  • POSLOVANJE KOMPANIJE „DUNAV OSIGURANJE“ U 2020. GODINI: Rekordni rezultati na svim poljima
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. maja 2021.
Podelite ovaj tekst: