Подршка младим предузетницама

Пројектом је обухваћено седам градова у пет региона, а двадесет најбољих полазница добиће успешне предузетнице као менторке које ће им пружити експертску и консултантску подршку за различите аспекте вођења бизниса

podrskaУдружење пословних жена Србије (УПЖ) започeло је нови пројекат под називом „Подршка самозапошљавању жена у перспективним привредним секторима, кроз обуку, менторство и умрежавање”, који подржава Министарство финансија и привреде Владе Републике Србије.

Тим поводом, крајем августа и почетком септембра у Зајечару, Београду, Чачку и Ваљеву одржани су први дводневни тренинзи којима је присуствовало више од 30 полазница.

Учеснице тренинга у Београду, који је одржан 5. и 6. септембра у просторијама Удружења пословних жена Србије, биле су задовољне знањима и информацијама које су добиле током два дана обуке. Њихов предавач био је Звонко Брњас, са Београдске банкарске академије, који је говорио о изради бизнис плана. Младе предузетнице сматрају да је оваква врста обуке увек корисна, поготово за оне које су тек на почетку, јер је добар бизнис план основа успеха, а познавање финансијских детаља веома значајно за разумевање стања предузећа и дугорочно планирање.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: