POSLOVNI KLUB PKS: Dobro mesto za biznis

Ovo je prostor u kome bi privrednici trebalo da se osećaju kao kod kuće, gde im je omogućena puna stručna i tehnička podrška od strane PKS i gde oni ne razmišljaju o detaljima i protokolu već mogu u potpunosti da se posvete svom poslovnom cilju i pregovorima sa partnerima

Menadžment Privredne komore Srbije (PKS) početkom 2008. godine doneo je čvrstu odluku da koncentriše sve svoje usluge na jednom mestu, sa željom da budu što efikasnije, kao i institucija u celini. Neke službe, koje su do tada radile u poslovnim prostorima na Terazijama, u Knez Mihajlovoj i Dečanskoj ulici, premeštene su u Resavsku, čime je optimizovan i ubrzan rad stručnih službi. Tako je cela Privredna komora Srbije postala kompaktnija, efikasnija, i u mogućnosti da odlučno i sigurno odgovori na svaki događaj i na svaki novi izazov, što je na kraju dovelo i do povećanog interesovanja privrede za usluge PKS.

– Pošto smo iste godine sproveli u delo našu ideju i obezbedili da usluga sa jednog mesta bude brza, efikasna i jeftinija, otvorile su se nove mogućnosti: da odvojimo i isplaniramo određeni deo sredstava ponovo za privredu, odnosno za njene razvojne potrebe. Ta potreba jeste upravo institucionalna podrška, a ona se svakako najbolje može pružiti iz prostora koji smo za privrednike namenski adaptirali, stavivši im istovremeno na raspolaganje i sve druge resurse. Poslovni klub je mesto gde privrednici, u prijatnoj atmosferi i uz kompletnu potrebnu infrastrukturu, dobijaju stručnu podršku naših službi i mogućnost brzog dolaska do najkvalitetnijih poslovnih informacija. Veoma je značajan i sam autoritet institucije koja na ovaj način pokazuje da stoji iza privrednika, što značajno podiže ugled u razgovorima, na primer sa stranim partnerima i investitorima – kaže Miloš Jelić, direktor Privredne komore Srbije, predstavljajući za Magazin Biznis Poslovni klub koji je od septembra 2010. godine na raspolaganju članovima Komore.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: