„ЗНАК“, ПАНЧЕВО: Да нам се врати купац, а не производ

Власница и директорка Љубинка Крловић определила се 1992. за производњу радне одеће и данас сарађује са угледним фирмама у Србији и иностранству. Годишњи промет износи 1,4 милиона евра а запослено је 40 радника који имају оптималне радне услове и редовне зараде

kupciУ животу као да све долази случајно, а опстаје трајно.

Управо овај слоган се односи на животну и пословну причу Љубинке Крловић, власнице и директорке фирме „Знак“ д.о.о, предузећа за производњу заштитне, радне и рекламне одеће по наруџбини. Почела је као новинар са дипломом Факултета политичких наука, али већ 21 годину, званично од 1992., руководи својом угледном фирмом из Панчева са 40 запослених.

Дочекује нас у модерном канцеларијском простору – насмејана, ведра и спонтана. И пре него што почињемо разговор за Економетар, води нас у радне просторије уређене по свим стандардима савременог пословања. Усавршена технологија и заокружена производња захтевају, између осталог, поседовање бројних машина, како би се могле прихватити све наруџбине које подразумевају израду целокупне радне одеће (осим шлемова и чизама) за разне профиле фирми. Зато је било неопходно набавити и машину за варење шавова, помоћу које се израђује непромочива одећа. У овој фирми постоји и могућност штампања на текстилу.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: