ОДРЖАНА ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА СРБИЈЕ: „Цвет успеха“ за најуспешније предузетнице

Једанаести пут су уручена престижна признања „Цвет успеха за жену змаја“. Додељене су две главне награде и шест специјалних признања, а све кандидаткиње добиле су захвалнице. У прошлих 11 година награђено је више од стотину предузетница, док је у оквиру манифестације промовисано око 400 жена у бизнису

Радом заслужена признања: Добитнице „Цвета успеха за жену змаја“ за 2017. годину

На централној церемонији, у четвртак 26. октобра 2017. године у Мадленијануму у Земуну, Удружење пословних жена Србије (УПЖС) једанаести пут је доделило престижне награде „Цвет успеха за жену змаја“. За награду су ове године конкурисале 23 кандидаткиње из целе земље а додељене су две награде у главним категоријама и шест специјалних признања. Као што је познато, ова награда је јединствена

у Србији, представља значајан подстицај пословним женама које упркос препрекама остају у бизнису, а уједно доприноси и њиховој афирмацији.

У претходних 11 година кроз ову манифестацију је промовисано више од 400 жена, више од стотину предузетница је добило награде и признања, а четири су проглашене и амбасадоркама Европске мреже женског предузетништва.

Како је подсетила др Сања Поповић Пантић, председница УПЖС, следеће године ово удружење обележава 20 година рада:

– У сусрет овом великом јубилеју планирамо и нове активности. За одрживост резултата потребно је много труда, посвећености и поступности, а вероватно и мало среће. Свих ових година позиционирали смо УПЖ као националну организацију са мрежом локалних удружења од којих смо неке основали и подржавали кроз укључивање у националне и међународне пројекте, а са другима сарађивали на реализацији истих.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • НЕИСКОРИШЋЕН ПОТЕНЦИЈАЛ ОБНОВЉИВИХ ИЗВОРА ЕНЕРГИЈЕ: Предности употребе биомасе
  • ДEJAН MAРКOВИЋ, ГEНEРAЛНИ ДИРEКTOР ШНAJДEР EЛEКTРИКA ЗA СРБИJУ И ЦРНУ ГOРУ: Развијамо мрежу локалних партнера
  • ЗВОНИМИР ПАВЛЕК: УСПЕШНА ТРГОВИНА (10): Сaрaдњa срoдних индустриja
  • Следећи број Економетра излази 5. децембра 2017.
Podelite ovaj tekst: