U ORGANIZACIJI SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA: Tradicionalni junski susret

Predsednik SAM-a Bojan Radun ukazao je na doprinos te asocijacije na uspostavljanju veza u regionu i dogovora o zajedničkom nastupu na trećem tržištu

Tradicionalni šesti junski susret menadžera održan je 20. juna u restoranu Kalemegdanska terasa. Susretu je prisustvovalo oko 200 privrednika, članova asocijacije, gostiju i predstavnika diplomatskog kora – ambasadorka SAD Meri Vorlik, ambasador Francuske Fransoa Gzavije Denio, ambasadorka Danske Mete Kjuel Nielsen i italijanski ambasador Armando Varikio.

Goste su pozdravili izvršna direktorka SAM-a Maja Piščević, predsednik asocijacije Bojan Radun i specijalni gost – gradonačelnik Beograda Dragan Đilas. Poruke koje su se čule tokom zvaničnih obraćanja jesu da privreda ne sme da stane u situaciji kada se čeka formiranje nove vlade.

Veliki posao je i pred vladom i pred privredom, rekla je Maja Piščević i ocenila da je najveća greška smatrati da ništa ne treba da se čini. „Privreda bi bila bolja, a država drugačija kada bi svako nešto činio na tom planu“, rekla je Piščevićeva.

Predsednik SAM-a Bojan Radun je ukazao na doprinos te asocijacije na uspostavljanju veza u regionu i dogovora o zajedničkom nastupu na trećem tržištu. On je istakao da postoji kriza u zemlji i da je privredi teško, ali da je takva situacija i u svetu, kao i u regionu, gde je u nekim državama čak i teže nego u Srbiji.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: