HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u februaru

Ovan

U ovom mesecu će vam se otvarati poslovne šanse, a vi ćete i te kako umeti da prepoznate prave i da ih iskoristite. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste nestrpljivost i požurivanje saradnika. Neće svi moći da prate vaš tempo. Pokušaćete i nadređenima da se na neki način nametnete, što može rezultovati prolaznim sukobima i tenzijama. Čuvajte se.

Bik

Dosta toga vam ide naruku tokom ovog meseca – neki vaši planovi počinju da se razvijaju, a otvaraju se i nove poslovne prilike. Zbog naglašenog polja tajni, trebalo bi da vodite računa o nelojalnoj konkurenciji, ali i o pokušajima pojedinaca da vas nekim svojim delovanjem onemoguće ili zaustave. Stanje u finansijama je promenljivo – biće i dobitaka i gubitaka.

Blizanci

Veći deo meseca biće vam jako naglašeno polje inostranstva i obrazovanja. Brzo kretanje Merkura, vladara Blizanaca, kroz tri znaka – govori o aktivnosti, brzim promenama, delovanjima i velikoj kreativnosti. Računajte na veliku podršku i usluge drugih. To će vam otvoriti nove poslovne prilike, naročito u drugom delu meseca. Biće neophodno da više pažnje obratite na finansije jer možete imati manje štete.

Rak

Polje karijere će biti jako naglašeno tokom februara, jer su u tranzitu Mars i Venera. Trebalo bi ovaj mesec da iskoristite da napravite neke značajnije pomake. Ambicioznost se može probuditi, kao i volja i inicijativa. Ali, biće naglašena i impulsivnost sa vaše strane, pa bi, posebno u poslednjoj dekadi februara, trebalo da budete promišljeniji u svom radu i odlukama.

Lav

Morate da ulažete dosta truda jer je prilično težak poslovni mesec pred vama. Treba da se trudite da ostvarite dobre poslovne rezultate, ali je problem u tome što ćete morati da se prilagođavate okolnostima i ljudima sa kojima radite, pošto je kontrola u tuđim rukama. U finansijama će biti promenljive situacije, ali uz dobar saldo na kraju meseca.

Devica

Poslovno, februar je izuzetan mesec u kojem će Device i te kako moći da pokažu svoje pune kapacitete, kreativnost i sposobnosti. Najveći deo ovog meseca Merkur, vladar vašeg znaka, provešće u polju obaveza i odgovornosti, što će vam doneti veliku posvećenost i odličan kontakt sa saradnicima. Privatnicima je druga polovina meseca naročito pogodna za ostvarenje novih poslovnih projekata.

Vaga

Poslovno – pred vama je vreme velikih aktivnosti i jake inicijative. Vi ćete dati sve od sebe da osvojite nova tržišta, napravite solidne dogovore i ugovorite saradnje koje mogu imati duži rok trajanja. Finansijski je ovo više nego dobar mesec, ali poslednja dekada februara može biti nešto komplikovanija, pa vodite računa da ne napravite neki gubitak.

Škorpija

Kakva god da se problematika tokom ovog perioda pojavi, izvesno je da ćete je očas posla rešiti. Ono čega bi trebalo da se čuvate jeste da “idete glavom kroz zid” u nekim situacijama. Tačno je da možete srušiti prepreke, ali u trećoj dekadi februara to može dovesti i do poremećaja u saradničkim odnosima. Što se finansijskog dela tiče, mnogo bolja je prva polovina meseca.

Strelac

Otvoren vam je put da se aktivirate i da budete uspešni u poslu. Pošto će vam polje dogovora biti jako aktivno maltene do kraja februara, usmerite svoje snage na pronalaženje novih tržišta, na komercijalne aktivnosti, na dogovore sa saradnicima. Moguće je da ćete tokom ovog perioda imati i više kraćih poslovnih putovanja. U finansijama ćete imati dovoljno sreće, ali budite oprezni.

Jarac

Na početku meseca ćete imati usporen tempo ali vas posle toga očekuje mnogo aktivnosti. To vam može doneti neke dobre kontakte sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Iako ćete tokom celog perioda biti posebno usmereni na finansijski segment, ovde ne očekujte neko značajnije poboljšanje. Da biste došli do većeg finansijskog priliva sačekajte bolji raspored planeta.

Vodolija

U februaru vam je naglašeno polje komunikacije i dogovora. Zato je pred Vodolijama dinamičan mesec. Mnogo ćete se kretati, putovati, mnogo ćete komunicirati i ostvarivati kontakte sa poslovnim saradnicima. Što se finansijskog segmenta tiče, pred vama je jedan solidan period. Prilivi će biti dosta redovni, a možete zaraditi i od dodatnih poslovnih angažmana.

Ribe

Tokom februara vam sledi promenljiva situacija u poslovnom segmentu – i statične faze i jurnjava u kojoj nećete znati šta pre da započnete. Pomračenje Meseca je u vašem polju poslovne svakodnevice, a pomračenje Sunca u vašem znaku, pa očekujte trenutke koji će biti prilično zahtevni za vas. Naročito će poslednja dekada februara biti komplikovana, ali finansijski možete odlično da prođete.


U ovom broju još i …

  • POSLOVANJE NAFTNE INDUSTRIJE U 2016. GODINI: Početak oporavka
  • ANKETA MAGAZINA BIZNIS: KAKVA ĆE BITI POSLOVNA 2017. GODINA: U najavi uspešno poslovanje i investicije
  • ELEKTRONSKI SERVISI I USLUGE AGENCIJE ZA PRIVREDNE REGISTRE: Na putu ka kompletnoj elektronskoj upravi
  • REVIZIJA I RAČUNOVODSTVO: Šta su donele izmene Zakona o PDV-u
  • NIKOLA MATIĆ: Put do pametne infrastrukture
  • POSLOVNA SAZNANJA: Izmišljena priča
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: Kakvu uslugu želimo da dobijemo u hotelima
  • FELJTON: PITER DRAKER: Za poverenje potrebno najmanje tri godine
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. marta 2017.
Podelite ovaj tekst: