HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u oktobru 2019.

Ovan

Lakša komunikacija sa saradnicima, ali i mogući pregovori o potencijalnim poslovima. Nemojte na sebe da preuzimate tuđe obaveze, kako ne biste došli u situaciju da svoje rokove ne ostvarite. Ovo je dobar period za iznenadne i vanredne dobitke, kao i zaradu i nemojte ga propustiti. Lagano poboljšanje finansijske situacije.

Bik

Kreativnost i talenat dolaze do izražaja, zato nemojte da oklevate. Planete vam neće biti naklonjene, tako da ćete morati više da se angažujete nego uobičajeno. Moguće je i da ćete na sebe morati da preuzimate i obaveze kolega. Vaš trud i rad neće ostati neprimećeni. Ako već niste unapređeni, mogli biste da očekujete napredak u karijeri.

Blizanci

Iako vam se čini da se mnogo toga urotilo protiv vas, to baš i nije tako. Očekujte i blagonaklonost planeta. Dobri poslovni rezultati u saradnji sa iskusnijim kolegama. Ne brzajte, potrudite se da budete temeljni. Ne očekujte previše ni od sebe ni od drugih već pokušajte da budete racionalni. Dobra saradnja sa strancima, a moguć je i put u inostranstvo. Ako ulažete novac na berzi, savetuje se oprez.

Rak

Nastavak dobrog perioda za poslove sa nekretninama, osiguranjem, ali i za privatni biznis. Očekujete ponudu za novu poslovnu saradnju, koju bi trebalo razmotriti. Oktobar je odličan mesec za promenu posla, ali nemojte napuštati stari sve dok ne nađete novi, kako se ne biste našli u finansijskim problemima. Ne ulazite u diskusije sa kolegama na višim pozicijama.

Lav

Odličan period za one koji se bave odnosima sa javnošću i marketingom, kao i za one koji imaju poslovne kontakte sa strancima. Dobre poslovne šanse, ali i naglašen rizik. Povoljan period za pregovore, ali imajte na umu da on neće dugo trajati. Neki pripadnici ovog znaka intenzivno će praviti planove da počnu privatni biznis. Finansije idu nabolje.

Devica

Iskoristite dobar aspekt planeta da završite započete poslove. Budite odlučniji kada su finansije u pitanju. Problem sa novcem je izražen ali rešiv. Mogući su nesporazumi sa nadređenima, koje mudrošću možete da rešite. Usponi i padovi će se smenjivati, i sledi vam bolji i mirniji period. Pripadnike ovog znaka koji se bave umetnošću očekuje uspeh.

Vaga

Vrlo izvesne nove poslovne ponude. Solidan period za pripadnike ovog znaka koji se bave modom, projektovanjem, arhitekturom, štampanim medijima i kozmetičkim proizvodima. Budite mirni i strpljivi. Izbegavajte nepotrebne troškove. Priliv novca je stabilan. Mogući su kratkoročni dobici.

Škorpija

Čuvajte se spletkarenja kolega. Slabije će vam biti izražena intuicija, pa se može desiti da budete nespremni za neočekivane promene na poslu. Budite direktni i uporni kako biste uspeli u onome što ste zacrtali. Iako će vam izgledati nemoguće, nemojte da odustajete. Imaćete dovoljno novca, tako da ćete i drugim oblastima biti zadovoljni.

Strelac

Aktiviralo se polje karijere, ali budite oprezni, taj period neće dugo trajati, tako da sada dajte sve što možete od sebe. Mogući su tajni sastanci, koji mogu da vam donesu uspeh. Mnogi saradnici na vaše poteze neće gledati blagonaklono. Pojedini Strelci mogu da očekuju unapređenje. Pazite se finansijskih previranja i vodite računa o zdravlju.

Jarac

Raspored planeta je takav da ćete biti društveniji nego inače. Budite oprezni naročito u poslovima gde stavljate vaš potpis na ugovore. Novac stiže iz različitih izvora, ali vodite računa da ga ne rasipate, već da se držite prvobitnog plana. Budite fokusirani na svoj cilj, a naporan rad vam donosi napredak i uspeh. Više odmarajte.

Vodolija

Solidan period za nove poslove, kao i mogućnost za saradnju sa strancima, ali i put u inostranstvo. Pojačano polje karijere, moguće je da ćete imati i neke vanredne prihode i angažovanja van radnog mesta. Obavezno ga prihvatite. Dobrom organizacijom sve ćete postići. Poslovni partneri i saradnici cene vaš rad, te je uspeh neizostavan.

Ribe

Naglašeni su partnerski odnosi, dobro izmerite poslovne ponude i donesite odluku. Takođe, naglašeno vam je polje inostranstva i očekuje vas dugo planiran put. Moguć uspon u karijeri, a oni koji traže novi posao imaće sreće. Trošite novac samo za ono što morate. I dalje je dobar period za one koji se bave medicinom, konsaltingom ili rade u javnoj upravi.


U ovom broju još i …

  • U BIZNISU SA E-SKUTERIMA OBRĆU SE MILIJARDE: Novo prevozno sredstvo preplavilo metropole
  • KAKVA ZNANJA PRUŽA AKADEMIJA ZA AVIJACIJU: Bez edukacije i licence nema posla
  • POSLOVNA SAZNANJA: Iskoristite trenutak
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. oktobra 2019.
Podelite ovaj tekst: