HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis za leto 2019.

Ovan
Zbog aspekta planeta možda ćete više biti zainteresovani da se bavite sobom i svojim zadovoljstvima nego poslom, tako da su ovo idealni meseci za odmor. Imaćete potrebu da stvari dovedete u red, ali ćete zahtevati i od drugih da se tako ponašaju. Ne donosite nagle zaključke, ali ni odluke. Razmislite racionalno pre nego što povučete potez koji bi za vas označio gubitak.

Bik
Idealan period za privatne projekte, dajte sve od sebe i uspeh vas očekuje. Budite oprezni, jer konkurencija ne miruje. Nemojte se nervirati zbog mogućih pomeranja rokova. Izbegavajte donošenje bilo kakve odluke o finansijama, naročito impulsivno, jer na taj način možete da sprečite gubitak novca.

Blizanci
Iako ćete imati više napora da biste postigli zacrtano, za to ćete biti nagrađeni uspehom. U septembru će vam se ukazati prilika da vaši talenti dođu do izražaja. Uspeh onima koji se bave odnosima sa javnošću, komunikacijama i sportom. Moguća su kašnjenja u isplatama, koja ne bi trebalo da vas obeshrabre. Promene na poslu i u karijeri.

Rak
Budite oprezni i osluškujete znakove koji će vam signalizirati na potencijalne probleme. Biće vam potrebno mnogo snage i volje da istrajete, uprkos preprekama. Početkom septembra planete će biti naklonjene za nove poslovne mogućnosti kao i za eventualnu promenu posla. Naročito će biti uspeha za one koji se bave građevinarstvom, ali i poslovima osiguranja.

Lav
Tek polovinom avgusta možete biti opušteniji. Avgust i septembar su idealni da svoje veštine unapredite, možda i da usavršite znanje jezika. Sledi period kada ćete biti veoma aktivni. Dugo priželjkivani događaji se pokreću, budite spremni. S jedne strane imaćete poslovne šanse, ali sa druge i pojačan rizik. Kontrolišite se od prekomerne potrošnje.

Devica
Avgust iskoristite za poslove sa strancima. Lako ćete donositi odluke, ali ne žurite. Pripadnici ovog znaka koji se bave umetnošću mogu da očekuju dobre rezultate. Izbegavajte rizične poslove. Moguće je da će vam se smenjivati pozitivni sa negativnim danima. Ako vam se ukaže prilika za investiranje, konsultujte se pre nego što uložite novac.

Vaga
I avgust i septembar su odlični za nove poslovne poduhvate. Ne oklevajte, već odvažno krenite u izazove. I dalje su vam naklonjene planete za putovanja, naročito u inostranstvo, što biste mogli da iskoristite za odmor. Svaka kreativna ideja približava vas cilju. Finansije vrlo solidne, pa ćete biti zadovoljni.

Škorpija
U drugoj polovini avgusta na testu će biti vaše organizacione sposobnosti. Budite uporni i direktni naročito ako vam je stalo do određenog posla. Od sredine septembra vaša konkurencija neće mirovati, tako da se savetuje dodatni oprez. Moguće promene, kao i raskidi u partnerskim odnosima. Čuvajte se naglih odluka.

Strelac
Ukoliko u poslu imate i partnerski odnos, može se desiti da imate probleme, jer se nećete dobro razumeti. Oklevanje može da zakoči posao. Druga polovina avgusta biće i aktivnija i dinamičnija. Dobre rezultate mogu da očekuju oni koji se bave marketingom i informacionim tehnologijama. Finansije odlične.

Jarac
Nemojte se obeshrabriti ako vidite da ne možete da ispunite zacrtano. Druga polovina avgusta doneće puno mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako sarađujete sa strancima. Može se desiti da prema kolegama budete suviše popustljivi, što bi moglo da se reflektuje na realizaciju projekata. Ostanite fokusirani na svom cilju i to će imati pozitivnih uticaja na karijeru.

Vodolija
Zbog rasporeda planeta najbolje je da idete na odmor, a posle njega očekuje vas dobar period. Više se odmarajte i fokusirajte na zdravlje. U drugoj polovini septembra biće naglašeno polje inostranstva, moguća su poslovna putovanja sa kolegama. Slede mnogo bolji dani za vaše finansije.

Ribe
Trebalo bi mnogo više da se angažujete. Ukoliko razmišljate o partnerstvu idealno je da ga ostvarite od početka septembra. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu da očekuju napredak u karijeri, kao i povećanje zarade. Dobar period za one koji se bave medicinom, konsaltingom, obrazovanjem. Ako baš ne morate, nemojte se zaduživati.


U ovom broju još i …

  • REVIZIJA I RAČUNOVODSTVO: Kako dokumentovati isplatu naknade za prevoz
  • IZ BANKARSKOG UGLA: Zašto je važna emisija srpskih evroobveznica
  • ENRIKO SAMER: „Pojas i put“ važna i za Trst
  • DIGITALNI VODIČ: Srbija prva u regionu uvodi 5G
  • POSLOVNA SAZNANJA: Nebo je granica
  • ANKETA MAGAZINA BIZNIS O BREND KULTURI
  • TV SLIKE I PRILIKE: Kako biti blizu istine
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. septembra 2019.
Podelite ovaj tekst: